5 lucruri pe care trebuie sa le faci primavara asta

Am sa va zic cateva lucruri pe care daca nu le-ai facut niciodata trebuie sa le incerci neaparat primavara asta. Sa incepem:

1. Daca nu ai plantat niciodata un copac, cred ca ar fi timpul sa o faci, pamantul iti va multumi . Sa plantezi un copac nu este chiar asa de greu. ... Detalii... »

2014-03-14

Primavara isi arata primele semne ...

Suntem in a 13-a zi de primavara .Azi s-a observat clar ca a venit primavara, dupa soarele care stalucea pe cer  si caldura care a venit asa de odata fara sa ne anunte :)) . Au inceput si baietii si fetele sa-si scoata  ochelarii de soare, ca doar a venit caldura, ce mai .
Va doresc tuturor o primavara linistita si cu cat mai multe bucurii .

a venit primavara

2014-03-13

Informatii generale despre hamsteri

Hamsterii mușcă?
Da. Dar în mod normal fac acest lucru dintr-un anumit motiv.

Hamsterii sunt orbi?
Nu, nu sunt orbi, dar văd doar de aproape. La o distanță mai mare de 10 - 20 cm nu pot vedea decât obiectele mari.

Ce este un hamster "Black Bear"?
Hamsterul Black Bear este un hamster sirian cu blană neagră.

De ce hamsterul meu doarme ziua?
Hamsterii sunt animale crepu ... Detalii... »

2014-03-12

Are legatura frigul cu raceala ?

Nu, nu există nicio legătură. Asocierea eronată s-a dezvoltat din mai multe motive. Virusurile care cauzează răceli se împrăştie mai repede iarna deoarece oamenii stau mai mult în spaţii închise, unii lână alţii.  Iarna, oamenii închid geamurile, motiv pentru care aerul contaminat de virusuri nu este diluat de aerul proaspăt de afară. În aceste condiţii, virusurile se împrăştie mai uşor.

legatura dintre raceala si frig

De asemenea,  aerul rece şi uscat din timpul iernii face ca membran ... Detalii... »

2014-03-11

De ce nu le place elevilor romani scoala ?

In romania sistemul scolar este unul prostesc, astia care l-au facut cred ca erau in vreo crasma la baut, cand l-au facut. Doar aici elevii au cate 6-7 ore pe zi. Dimineata se trezesc dis de dimineata sa ajunga la scoala care incepe la ora 8 si uneori chiar la 7. Termina orele la 2-3 atunci cand toti sunt obositi.

Din perspectiva mea  prima si ultima ora sunt  cam degeaba. Dimineata toti sunt somnorosi, 2-3 din elevii unei clase care sunt trezi, si la amiaza toata lumea e cu ... Detalii... »

2014-03-10

De ce sa furi ? Mai bine nu

Cand furi ceva e ca si cum ai fura de la tine. Daca  furi  ceva de la cineva sau daca gasesti un lucru care nu iti apartine si stii al cui este lucru resprectiv si nu il inapoiezi, e ca si cum ai fura de la tine .

De exemplu  cineva si-a pierdut un telefon  care nu valora mult, dar avea   credit pe el, avea contacte, apeluri, mesaje,  si un prieten de-al sau la gasit, dar  nu la inapoiat.Ghici ce : la scurt timp, acel prieten  si-a pierdut si el un &nb ... Detalii... »

2014-03-08

Afla care iti este emisfera cerebrala dominanta

Unele elemente ale personalitatii sunt determinate de emisfera dominanta a creierului, sustin unii cercetatori.

Daca esti mai rational, logic, si te ghidezi dupa reguli, atunci  la tine domina emisfera stanga. Aceasta emisfera favorizeaza calculele matematice, limbajul si memoria.

Daca esti mai curios, cretiv, si intuitiv, inseamna ca la tine predomina emisfera cerebrala dreapta. Ea favorizeaza orientarea in spatiu , ajuta la recunoasterea fetelor si la perceperea muzicii.

... Detalii... »

2014-03-07
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 25 »