Ce putem sa visam sau sa ne imaginam ?

In articolul de astazi vom vorbi despre ce puteti visa sau ce puteti imagina.
Deci un vis este o imaginatie scurta, in somn, de scurta durata in care vezi un lucru sau o persoana.

 Visurile pot fi frumoase sau urate(cosmaruri ).Tot ce visam in vis este lucrul la care ne-am gandit noi cel mai mult in ziua precedenta.

... Detalii... »

2014-02-09

Cum sa schimbi culoare in notepad ++ ?

Cum sa schimbi culoare in notepad ++ ?

Cum sa schimbi culoare in notepad ++ ?

Foarte simplu, dupa ce a-ti instalat notepadul dati  sus la setari --->configurator de stiluri--->selactati tema si alegeti de acolo. ... Detalii... »

2014-02-07

Cum sa schimbi culorile in C++ ?

Cum sa schimbi culorile in C++ ?

Simplu, trebuie sa scrii ceva si imediat s-a schimbat culoarea. Eu o sa va spun ce e acel "ceva" care face sa se schimbe culoarea:

Acest lucru a fost realizat cu ajutorul functiei  system("color xy"), unde:

x=culoarea de fundal;

y=culoarea textului;

&nbs ... Detalii... »

2014-02-06

Cum sa faci un bec care sa nu consume nimic ?

Da, este posiblil asa ceva, si lumineaza ca un bec normal.

Dar trebuie spus ca acest bec functioneaza doar daca este soare afara si avem o magazie sau un loc intunecat si vrem sa il luminam in timpul zilei.

Cum se face ?

Metoda este foarte simpla si ecologica: se iau sticle de plastic obisnuite, care, in loc sa fie aruncate la gunoi, sunt umplute cu apa, la care se adauga doua capacele de inalbitor, care impiedica dezvoltarea de microorganisme in apa expusa la soare. ... Detalii... »

2014-02-06

De ce sa-ti iei un animal de companie?

   Un animal de companie este ca si un prieten. Cu un animal de companie poti sa-ti pierzi timpul jucandu-te si distrandu-te cu el, mai ales ca poate sa te faca sa razi sau poate sa-ti starneasca o curiozitate.

   Exista o multime de tipuri de animale de companie, iar eu voi enumera cateva: insecte,pesti de acvariu, broaste testoase, hamsteri,reptile,papagali,pasari,serpi, caini,pisici etc.

Un animalut de companie poate sa te faca mai fericit daca te joci cinci minute cu el sau daca privesti miscarile sale. ... Detalii... »

2014-02-05

Cum sa alegem pepenii verzi ?

Astazi o sa va zic cum sa alegeti pepenii verzi.

Este foarte simplu, exista cateva reguli dupa care iti dai seama daca un pepene verde este copt sau nu.

Deci aceste reguli sunt:

1.Daca pepenele are coarja verde inchis inseamna ce este copt indeajuns.

2.Daca pepenele are coarja moale, atunci inseamna ... Detalii... »

2014-02-03

Doare sau nu scoaterea nervului ?

 

NU. Pentru a scoate nervul, se va face anestezie la dintele respectiv. Cu ajutorul unor ace dentare se îndepărtează nervul, se curăţă canalul şi se sigilează aceste canale prin manopera numită "obturaţie de canal”. Această sigilare este necesară deoarece vârful rădăcinii comunică cu zonele vecine dinţilor şi, pentru ca microbii să nu pătrundă în canale, acestea se sigilează. La sfârşit, dintele va fi plombat sau acoperit cu o coroană dentară, în funcţie de volumul coroanei restante.
Acum cateva zile am fost si eu la dentist sa scot un nerv,dar imi era frica,toti imi spuneau ca nu doare deloc, dar nu ii credeam, pana m-am convins singur.Daca ai mai fost pana acum la medicul dentist nu are de ce sa iti fie frica sa iti scoa ... Detalii... »

2014-02-03
« 1 2 ... 22 23 24 25 »