Acasă » 2014 » August » 06

6 motive pentru care-ti place muzica

Despre muzica putem spune multe, a aparut acum cateva mii de ani, toata lumea o asculta, toata lumea o iubeste, toata lumea e interesata.

Acum vreau sa va spun cateva motive de ce muzica este importanta si de ce ne place :

  1. In primul rand daca nu ar exista muzica, viata nu ar mai fi asa de frumoasa, am fi mai posomorati, mai tristi.

  2. Exista o gramada de genuri de muzica asa ca fiecare asculta ce vrea. Exista genuri de muzica pentru bebelusi, co ... Detalii... »

2014-08-06

De ce sa fim fericiti ?

"De ce sa fim fericiti ? " este o intrebare destul de dezbatutata de multa lume,si pusa de multe ori mie. M-am hotarat sa fac un articol interesant pe aceasta
tema.
Conform dictionarului fericire inseamna:   FERICIRE, fericiri, s. f. Stare de multumire sufleteasca intensa si deplina .
Sa fim fericiti inseamna sa fii intr-o stare de bucurie, de veselie, si aceasta stare ti-o poti da chiar tu. Cum? Raspunsul e simplu.

Steave Jobs zicea ca: "Cand aveam 17 ani, am citit un text care spunea ceva de genul <<Daca traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima din viata ta, la un
moment dat vei avea dreptate.>>. Citatul m-a impresionat si, de atunci, pentru cei 33 de ani care au trecut, m-am uita ... Detalii... »

2014-08-06

Cat de repede putem fi influentati ?

Este o intrebare destul de interesanta,dar as vrea sa fiu scurt si la obiect.
In primul rand acest lucru difera foarte mult de la om la om. Dar in majoritatea cazurilor putem fi influentati destul de usor, era si o zicala:
Aseaza intr-o ladita multe mere, defapt umple-o cu mere bune, de calitate, si in mijlocul lor pune un mar putred. V-om observa ca si celelalte mere dupa un timp v-or deveni putrede de la acel mar sticat .

Asa se intampla si cu oamenii, daca sa zicem ca intr-o clasa de elevi sunt numai elevi buni la invatatura, care nu injura, nu fac rau, intr-un cuvant sunt cuminti, si in acea clasa vine un elev rau, care injura si se comporta neadecvat unui elev, o sa vedem ca dupa un timp mai multi elevi din acea clasa vor ... Detalii... »

2014-08-06