Acasă » 2014 » Decembrie » 01

Cum sarbatorim azi ?

Cum altfel sa sarbatorim decat cu o cana de vin fiert. Cum se face ?  E foarte simplu:

Deci pentru inceput trebuie sa aveti 1 l de vin minunat ar fi daca ar fi vin rosu, dar merge si de alt fel, il punem intr-o craticioara si craticioara o punem pe un ochi al aragazului.

Adaugam cateva linguri de zahar depinde de cat de dulce vrei sa fie, si apoi adaugam condimente pentru vin fiert. Daca nu avem condimente pentru vin fiert punem si noi ce avem: foi de dafin, scortisoara, cuisoara, nucsoara. Il lasam sa fiarba si voilà (cat m-am chinuit sa gasesc aceasta litera ... Detalii... »

2014-12-01

Cum ar trebui sa fie sablonul unui site ?

Sablonul sau template-ul unui site joaca un rol esential in site sau blog. Acesta nu trebuie sa fie prea incarcat,sa nu fie deteriorat, sa nu aiba vreo parte acoperita cu alta parte astfel incat sa nu se vada, sau pur si simplu elementele care alcatuiesc sablonul sa nu fie prea ingramadite ci sa fie putin aerisite. De asemenea nu sablonul nu trebuie sa fie nici prea simplu adica ma refer sa nu fie de exemplu pe un site doar text si sa nu aiba o imagine de background ca nu arata a site.
Daca aveti cunostinte in programarea web puteti sa va modificati voi sablonul dupa cum vrea inimioara voastra, dar daca nu sunt o multime de site-uri de unde puteti sa descarcati sabloane (
http://templated.co) gratuite dar daca ... Detalii... »

2014-12-01

Top 10 cele mai valoroase companii nationale 2014

Daca ne luam dupa ziarul financiar acestea care urmeaza ar fi cele mai valoroase companii din Romania. Iata ce spun cei de la ziarul financiar:

Clasamentul din acest an aduce şi multe surprize. Nu mai puţin de 69 de companii au fost evaluate în creştere în această ediţie a anuarului, cea mai puternică ascensiune venind de la Electrica S.A. La nivel de industrii, retailul a cunoscut cea mai importantă evoluţie anuală, urmat de industria utilităţilor şi de cea auto. La polul opus se află companiile din industria grea, cea de construcţii şi cea financiară, în scădere. De asemenea, opt companii sunt nou in ... Detalii... »

2014-12-01

La multi ani Romania !

Dupa cum foarte bine stiti astazi este Ziua Nationala a Romaniei cum am scris si in articolul precedent  si vreau sa urez tuturor romanilor la multi ani. 

Parada a inceput si la Bucuresti unde se tine la Piata Constitutiei si a inceput si la Alba Iulia acolo unde in urma cu 96 de ani s-a unit Transilvania cu Tara Romaneasca. ... Detalii... »

2014-12-01