Acasă » 2014 » Decembrie » 09

Super optiune gratuita orange

Salutare prieteni. Zilele astea mi-am incarcat telefonul cu 6 euro credit (eu sunt pe orange). In fine, mi-am activat o oferta potrivita de toti banii, dar mi-a zis cineva de o optiune super interesanta, nu stiu cati dintre voi a-ti auzit de ea sau de cand exista, dar eu zilele astea am descoperit-o. Deci e foarte tare: daca iti activezi o oferta de minim 6 euro apeleaza *100# si da la 2.Bonus. De acolo selecteaza prima optiune si o activezi si primesti 1000 de minute nationale dintre care 300 din ele internationale catre fix si mobil, asa si acum e marea surpriza primesti si 1000 MB cadou. Aceasta oferta este gratis, dar se poate activa doar cand incarci cu minim 6 euro credit. 

Acolo cand accesati *100# si dati la bonus, nu va speriati ... Detalii... »

2014-12-09

Fecioara Maria a aparut pe cer ! (VIDEO)

Fecioara Maria a apărut în mod miraculous pe cer, chiar deasupra orașului Medjugorje din Bosnia. În timp ce oamenii se rugau, o lumină puternică a luminat brusc văzduhul, iar martorii au putut-o vedea pe Sfânta Fecioară.

Inedita întâmplare a fost filmată și a fost postată pe internet. În scurt timp a devenit virală și tot mai mulți credincioși și-au făcut cruce când au văzut minunea.

... Detalii... »

2014-12-09