Acasă » Timp Liber » 6 motive pentru care-ti place muzica
Share

11:13 PM
6 motive pentru care-ti place muzica

Despre muzica putem spune multe, a aparut acum cateva mii de ani, toata lumea o asculta, toata lumea o iubeste, toata lumea e interesata.

Acum vreau sa va spun cateva motive de ce muzica este importanta si de ce ne place :

  1. In primul rand daca nu ar exista muzica, viata nu ar mai fi asa de frumoasa, am fi mai posomorati, mai tristi.

  2. Exista o gramada de genuri de muzica asa ca fiecare asculta ce vrea. Exista genuri de muzica pentru bebelusi, copii de zece ani,adolescenti, pana la oameni intelectuali,oameni batrani, depinde acum fiecaruia ce ii place.

  3. Un alt motiv dar acesta este doar pentru un gen de muzica. Cei care asculta muzica clasica constant devin mai destepti si asta nu ca o spun eu, ci a fost dovedit prin mai multe cercetari.

  4. Cand asculti muzica te simti liber, gandesti ce vrei, te simti bine.

  5. Daca suntem tristi, obositi,posomorati,muzica ne inveseleste,ne relaxeaza.

  6. La nunti, botezuri,cununii si tot felul de evenimente, in cluburi, discoteci, peste tot se asculta muzica,deci daca nu ar exista muzica ori nu ar exista evenimentele de mai sus, ori acele evenimente nu ar fi asa de distractive cum sunt cu muzica.

muzica e viata mea

Daca va placut acest articol dati pur si simplu un like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe noutati.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1902 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: genuri de muzica, motive pentru care-ti place muzica, despre muzica, muzica, de ce ne place muzica, muzica ne relaxeaza | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar