Acasă » Timp Liber » Anul tau pe facebook
Share

7:59 PM
Anul tau pe facebook

De cateva zile tot tot vad postari cu "Cum a fost anul meu" evident ca pe facebook. Aceste postari de fapt sunt niste poze lungi de cateva mii de pixeli inaltime. Cei de la facebook s-au gandit sa ofere la toata lumea un instrument prin care fiecare persoana cu cont pe facebook sa poata sa isi puna in acea poza lunga cele mai importante postari (poze, texte) din 2014 ale acelei persoane. Poza aceea lunga se poate personaliza: adica se poate schimba tema, se poate schimba poza logo, se poate schimba textul care apare scris de la ei: de exemplu din "Anul lui cutarescu !" se poate schimba in ce text doreste persoana respectiva,in fine se pot face mai multe schimbari.

Cum puteti si voi sa postati acea poza?

Gasiti o persoana care a publicat deja acea poza, o derulati pana jos si jos puteti sa va personalizati si voi poza voastra, bineinteles daca nu ati facut acest lucru deja.

Sau alta metoda: la mine a aparut acea chestie cand navigam prin feed-ul de la pagina "Acasa", poate apare si la voi tot asa.

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1180 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: 2014, a fost un an minunat facebook, anul meu facebook | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar