Acasă » Timp Liber » Cand oferi perfectiune...
Share

7:03 PM
Cand oferi perfectiune...

Indila. Sunt sigur ca a-ti auzit de ea. Este o cantareata care traieste in Franta, cu origini indiene si algeriene, se observa acest lucru si in videoclipurile sale.

 

Este o cantareata foarte talentata, are cantece destul de bune, a devenit celebra cu piesa Derniere Danse  acum avand peste 117 milioane de vizualizari pe You Tube.

Dar ce legatura are cu titlul ?

Vreau sa spun ca Indila chiar are pise care se apropie de perfectiune, nu e numai parerea mea, ci a milioane de fani, si cand ai melodii care ating perfectiunea nu trebuie sa iti arati bucile si tatele prin videoclipuri, cum fac alte artiste. Vedeti voi in ziua de azi daca esti cantaret/a si nu ai cine stie ce piese si nici nu ai animatoare prin videoclipuri care sa isi arate bucile si tatele, nu cred ca o sa ai succes. Dar la Indila treaba sta altfel deoarece ea ofera melodii de calitate asa ca nu trebuie sa faca film interzis minoilor in videoclip.

In continuare pentru cine nu stie, dar sunt sigur ca toti a-ti auzit de ea, am sa pun cateva cantece de ale artistei:

 

 

 

 

 

 

Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante, sau lasati un comentariu.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1084 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: cand oferi performanta, indila perfectiune, indila melodii, INDILA, cand oferi calitate | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
avatar
1
1 Vice • 7:45 PM, 2014-09-07
Imi plac unele piese ale ei si o apreciez pentru ca a reusit sa faca performanta doar prin simplitate. smile
avatar
0
2 gabriel_socea • 10:32 PM, 2014-09-07
Ai dreptate, chiar a reusit sa faca performanta doar prin simplitate.
ComForm">
avatar