Acasă » Uncategorized » Cand uiti cate un lucru marunt
Share

5:42 PM
Cand uiti cate un lucru marunt

Salut prieteni, nu vi s-a intamplat sa vorbiti cu cineva sau chiar sa va ganditi la ceva, sau sa va vina o idee in timp ce vedeti sau auziti ceva iar la un moment dat va striga cineva sau ceva va distrage atentia si uitati acel gand, acea idee? Mai dati cate o injuratura si incercati sa va amintiti acel lucru marunt pe care l-ati uitat si uneori va amintiti alteori nu.

uitarea
Si mie mi s-a intamplat de multe ori, ba odata chiar inainte sa scriu acest articol. As putea spune ca am descoperit cum sa va amintiti acel lucru. Daca este vorba de o idee care v-a venit in minte in timp ce faceati ceva, ei bine intorceti-va inapoi: duceti-va inapoi in locul in care ati pierdut ideea, ganditi-va la ce va gandeati inainte sa pierdeti idee. Daca sunteti la calculator de exemplu, asa cum mi s-a intamplat mie cand am uitat ideea, dati inapoi la paginile care le-ati vazut inainte de a pierde ideea si o sa va amintiti. 

Daca v-a placut acest articol dati-i un share sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Uncategorized | Vizualizări: 1067 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: uitare, ce sa fac daca am uitat, remediu | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar