Acasă » Timp Liber » Cand vrei sa te dai mare...
Share

7:31 PM
Cand vrei sa te dai mare...

Nu trebuie sa te dai in spectacol niciodata deoarece ceea ce vrei sa faci nu iti va reusi, chiar te vei lovi daca vrei sa faci ceva periculos si vei pleca acasa dezamagit.
Sa luam cateva exemple:
1.Daca esti cu bicicleta si ii vezi pe prietenii tai si vrei sa faci o schema periculoasa nu vei reusi: ori vei cadea, ori faci pana, se intampla ceva.
2.Daca te dai mare ca ai acumulat multe puncte la un  concurs sau la un test, etc. cand se aduc rezultatele va fi taman invers adica rezultatele vor fi slabe. 
Stiti voi expresia aia "Binele/Raul vine cand nu te astepti deloc sau cand te astepti cel mai putin" asa si cand vrei sa te dai mare, dar bine nu poate fi deoarece deja te-ai asteptat conform expresiei.
Spun sa nu te dai in spectacol ca am patit-o si eu si am vazut si persoane care au patit-o, si nu te simti chiar bine cand esuezi.
Cel mai bine e sa stam linistiti la locurile noastre si sa ne vedem de treaba noastra. 
Mai jos am pus niste video-uri prin care se exprima exacte ceea ce am spus eu:

 

 

 

Daca mai stiti si alte exemple ale oamenilor care au vrut sa se dea mari si nu lea iesit spuneti-le intr-un comentariu mai jos.
Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1352 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: nu te da in spectacol, cand vrei sa te dai mare, cand vrei sa impresionezi, nu te da mare, cand vrei sa te dai in spectacol | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar