Acasă » Timp Liber » Ce facem vara asta?
Share

12:14 PM
Ce facem vara asta?

Salut dragi prieteni, nu am mai scris de mult timp pe acest blog deoarece nu prea am avut timp, dar acum ca a venit vacanta o sa am mai mult timp si sper sa scriu cel putin 5 articole pe saptamana. Am mai facut niste modificari la acest blog: am schimbat background-ul, am facut o pagina cu toate categoriile si descrierea acestora, etc.

Asadar cu venirea verii si tot  odata a vacantei multa lume se plictiseste, in special elevii. Asa ca m-am gandit sa fac un articol cu ce activitati am putea face vara asta ca sa nu ne plictisim.

Fa cate o plimbare cu bicicleta sau o alergare in fiecare seara

In afara de faptul ca este sanatos sa faci miscare, ai putea chiar sa te distrezi daca mai iei unul sau mai multi prieteni cu tine.

plimbari cu bicicleta

Organizeaza cate o bataie cu apa

Cheama-ti toti prietenii la cate o bataie cu apa. Pregatitiva fiecare pistoalele cu apa si niste sticle cu dopurile gaurite si dati drumul la distractie.

bataie cu apa

Fa cate o drumetie prin padure sau pe la munte    

Stabileste traseul pe unde vrei sa mergi, ia-ti niste prieteni cu tine si let’s go. Sau ai putea sa mergi la padure sa culegi mure, bureti, muguri de brad etc.

drumetie la munte

Compune o poveste

Strange-ti prietenii si ia o foaie de hartie pentru a compune  o pveste. Dar numai ca nu o compui tu singur si apoi le-o spui prietenilor tai, ci spuneti fiecare cate o propozitie. O sa fie foarte distractiv sa vezi de unde se incepe si unde se ajunge.

Incearca sa gatesti singur

Daca nu esti expert in bucatarie, poti incerca sa faci singur sa faci un tip de mancare si sa vezi daca iti iasa exact ca in reteta. Vei fi foarte entuziasmat sa gusti din mancarea preparata doar de tine chiar daca o sa iasa buna , chiar daca o sa iasa rea.

Mergi la picnic impreuna cu prietenii

Invita-ti toti prietenii  la un picnic la iarba verde. Puteti aduce fiecare cate ceva de mancare, o minge neaparat si cateva jocuri : sah, palete de tenis si minge de tenis, domino, etc. Si ca sa iasa picnicul si mai bine puteti face si un gratar.

picnic cu familia

Inscrie-te intr-o tabara de vara

Creaza o sceneta

Da ai auzit bine, inventeaza o sceneta si apoi joaca in ea alaturi de prietenii tai care vor fi celelalte personaje . Filmati-va si aratati filmarea parintilor, fratilor, surorilor, rudelor.

 Practica un sport

Daca pana acum ai dus o viata sedentara sau nu ai practicat nici un sport, e timpul sa te apuci de unul, fie el fotbal, karate, baschet etc.

karate

Sunt doar cateva sugestii. Vreau sa spun ca aceste activitati se adreseaza in mare adolescentilor. Daca mai stiti vreo activitate interesanta de practicat vara asta, nu fi secretos/oasa  si spune-ne si noua mai jos  printr-un comentariu.

Daca v-a placut acest articol dati un like la pagina de facebook sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1577 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: ma plictisesc, ce sa fac, tabere de vara, activitati de vara pentru adolescen, tabere de vara adolescenti, activitati pentru vacanta de vara | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar