Acasă » Distractia de Vineri » Ce risca soferii care fac acest lucru ?
Share

12:19 PM
Ce risca soferii care fac acest lucru ?

De cand ridicarea masinilor parcate neregulamentar a fost interzisa in Capitala, primarii de sector au la indemana alta solutie pentru a strange bani la buget, doar stiti romanu' e ingenios. Ce solutie au gasit?

Soferii care au afise de vanzare a masinii puse in geamurile masinii pe stada, in parcare, risca sa fie amendati. Asta pentru ca cei care vor sa isi vanda masinile nu au voie sa le parcheze pe spatiul public, ci doar in targurile auto.

Soferii care nu au locuri de parcare, dar isi lasa masinile pe domeniul public si au in geam afise de vanzare vor fi amendati de Politia Locala. Hotararea a fost data de consiliile locale din mai multe primarii de sector din Capitala.

afis masini de vanzare

Modelul Bucurestiului a fost urmat si de mai multe primarii din tara, care au adoptat aceeasi decizie. Masinile cu anunturi de vanzare in geam sunt fotografiate, ca proba, iar soferul gaseste o somatie in parbriz. Daca ia masina de acolo în 24 de ore sau scoate afisul, scapa de amenda. Altfel, va trebui sa plateasca intre 500 si 1000 de lei. Unii considera acesta masura abuziva, altii sunt de acord cu ea.

Unii soferi au incercat sa scape de amenzi scotand numerele de inmatriculare, insa unele masini au seria trecuta pe parbriz, asa ca proprietarii pot fi identificati.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Daca v-a placut acest articol dati un like la pagina de facebook sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

 

Categorie: Distractia de Vineri | Vizualizări: 954 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: soferi, risc, geam, amenda, capitala, masini, de vanzare, afis masina de vanzare | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar