Acasă » Timp Liber » Ce se intampla daca pastram un sandwich de la fast-food timp de 2 ani ?
Share

6:49 PM
Ce se intampla daca pastram un sandwich de la fast-food timp de 2 ani ?

Salut prieteni, am gasit un articol foarte tare pe descopera.ro care zice ce se intampla cu un sanwich daca il tinem pe o masa timp de 2 ani de zile. Rezultatul este incredibil.

Dupa doi ani de zile sanwich-ul nu a mucegait si nici nu a inceput sa miroase urat. De asemenea nu au aparut nici viermi, nici insecte care sa se hraneasca din el.

Voi va dati seama ce nesanatoasa este mancarea de fast-food, din moment ce nici viermii nu au vrut sa o consume ?

Conducerea reţelei de restaurant fast-food de unde a fost cumparat sanwich-ul spune că explicaţia nu constă în conservanţii care ar fi adăugaţi în mâncare.

mancare tinuta timp de 2 ani

Reprezentanţii fast-food-ului spun că aceste alimente nu se descompun din cauza lipsei de umezeală. Prin urmare, sandvişurile se usucă înainte de a permite bacteriilor să se dezvolte pe ele.

Dar trebuie sa aiba si ei o scuza nu?

Voi ce credeti, cei de la fast-food baga multi conservanti in mancare de aceasta nu se strica sau chiar este cum spun ei ? Eu cred ca este prima varianta. Astept raspunsurile voastre in comentarii mai jos.

Sursa: Descopera.ro

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 948 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: mancare nemucegaita dupa 2 ani, ce se intampla cu mancarea de fast , mancare cu conservanti de la fast f | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar