Acasă » Tutoriale » Cum descarcam muzica de pe youtube?
Share

11:14 PM
Cum descarcam muzica de pe youtube?

Salut prieteni. Cati dintre voi ati incercat sa descarcati o melodie pe care ati gasit-o pe youtube si nu o gaseati in nici un loc pe internet de descarcat, sau cati dintre voi ati incercat sa downloadati melodii de peyoutube si nu ati stiut?
In articolul de astazi o sa va spun cum puteti face acest lucru. Poate multi dintre voi stiati deja despre acest site, articolul este pentru cei ce nu stiu inca de el.

Cand spun ca o sa va invat cum sa downloadati melodii de pe youtube ma refer doar la sunetul care apare in videoclip nu si la videoclip. 

Cum facem asta?
Intram pe site-ul     http://www.youtube-mp3.org   care este un convertor care transforma cum spune si numele site-ului din youtube in mp3 adica in melodii.
Introducem URL-ul video-ului de pe youtube, apasam Convert si apid download si meloda se downloadeaza. 

download mp3 youtube

Dar daca vreti sa downloadati si videocplipul este si pentru asta o solutie: youtube downloader pe care il puteti descarca de aici: http://youtubedownloader.com

Daca v-a placut acest articol dati un like la pagina de facebook sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 1318 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: cum descarc videoclipuri youtbe, YouTube Converter, cum descarc video de pe youtube, youtube convert mp3 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar