Acasă » Curiozitati » Cum sa nu ne mai fie frica de intuneric?
Share

8:25 PM
Cum sa nu ne mai fie frica de intuneric?

Salut dragi prieteni, stiu ca nu am mai scris de mult timp pe blog si m-am gandit ca ar fi cazul. Astazi vreau sa vorbesc putin despre frica de intuneric. 
Cred ca cu totii cand eram mici ne era frica de intuneric, la altii poate le mai este frica si cand cresc mari, dar asta-i partea a doua. In acest articol vreau sa discutam despre cum facem ca sa nu ne mai fie frica de intuneric. Pana nu demult si mie imi era frica de intuneric, dar acum lucrurile stau altfel.

In primul rand trebuie sa mentionez faptul ca daca iesiti noaptea afara si credeti ca vedeti umbre si ca auziti voci, trebuie sa stiti ca asta este doar in capul vostru, de fapt nu vedeti nici o umbra si nu auziti nici un zgomot, creierul este cel care va sperie.

De la ce poate sa va fie frica de intuneric?
Frica de intuneric am avut-o de cand eram mici, dar pe la varsta de 13-14 ani aceasta dispare. 
Poate ea sa apara din nou? Da, poate. Daca te uiti la filme de groaza cu draci, cu monstri sau mai stiu eu cu ce alte minuni atunci este clar de ce va e frica de intuneric. Recomandarea mea este sa evitati acest gen de filme. Uitati-va mai bine la o comedie sau la un film de orice alt gen in afara de filme de graoza si filme thriller.  

Ce sa facem sa nu ne mai fie frica de intuneric?
Am putea sa facem niste exercitii, de exemplu. Iesim in fiecare seara afara, in seara asta, iesim la un loc unde este un pic de lumina, maine seara ne departam un pic de locul cu lumina, si tot asa pana ajungem sa stam cateva minute intr-un loc intunecos si sa nu ne fie frica de intuneric. 
Toata chestia care trebuie facuta este sa convingem creierul ca nu se intampla nimic daca stam intr-un loc intunecos. Cand facem acele exercitii nu trebuie sa ne gandim la monstri sau alte chestii de genu care ar putea sa ne faca sa credem ca mai e si altcineva pe acolo.

Daca v-a placut acest articol dati-i un share sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 3160 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: imi este, ma, Cum, ce sa fac, vindec, daca, frica de intunerc | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar