Acasă » Curiozitati

A fost descoperit al saselea gust. Care este acesta?

Pe langa gustul dulce, sarat, acru, amar, umami mai exista si ul al saselea gust ar arata studiile facute de cercetatorii americani de la Univesitatea Purdue care au publicat studiul intr-o revista britanica. ... Detalii... »

2015-08-03

De ce este important somnul de la amiaza?

Privarea de somn poate provoca multe afectiuni cum ar fi depresia, Alzheimer, probleme de memorie sau chiar cancer.

Cu toate ca somnul de amiaza nu poate inlocui somnul de noapte, cercetatorii spun ca si acesta face minuni. ... Detalii... »

2015-07-13

Cum ne intarim imunitatea vara?

Salut prieteni astazi o sa va spun cateva fructe de vara, si nu doar o sa va spun, ci o sa vorbesc despre fiecare in parte ce proprietati are si cum ne ajuta sa ne intarim imunitatea. ... Detalii... »

2015-07-09

La ce risc sunt expuse persoanele cu ochii albastri ?

Un studiu realizat de geneticienii de la Universitatea Vermont din Marea Britanie arata ca persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice. Pentru acest studiu cercetatorii au examinat 1263 de persoane. ... Detalii... »

2015-07-08

Cum sa iti maresti puterea de concentrare ?

Vreau sa va spun cateva metode prin care puteti sa va mariti puterea de concentrare sau prin care puteti sa va fixati atentia.

Daca esti elev sau student si ai vrea ca, cursurile sa le inveti si sa le intelegi din clasa fara sa te mai stresezi prea tare acasa, fara nopti nedormite pentru a invata pentru examene si sesiuni, aceste exercitii sunt pentru tine, si nu numai pentru elevi si studenti, pot fi de exemplu si pentru oameni care merg la serviciu si se cam "plictisesc" pe acolo, sau stiu eu, pentru diferite chestii.

... Detalii... »

2015-04-14

De ce sa bem multa apa?

Salut prieteni.Cred ca ati auzit peste tot "Pentru sanatatea dumneavoastra beti minim 2 litri de lichide pe zi". Azi m-am gandit sa fac un articol despre cat de importanta este apa pentru organism si la ce ajuta ea, ca doar nu o bem degeaba.
In primul rand apa te ajuta sa scapi de cosuri. Daca bei constant  2 litri de apa pe zi sau mai mult timp de 2 luni de zile si daca ai cosuri, o sa scapi de ele.
Un alt motiv pentru care trebuie sa bei multa apa este ca lipsa apei incetineste sau stopeaza anumite functii ale organismului, ceea ce e rau.
Apa ajuta si la reglarea temperaturii organismului.
 Apa este foarte importanta pentru toate procesele ce au loc la nivel cerebral, deci te poti concentra mai bine, poti memora mai bine.
 Apa creste rezistenta persoanei in cauza la efort fizic si intelectual, deci o sa obosesti mai gre ... Detalii... »

2015-04-06

Misterul piramidelor rezolvat de un postas francez

Salut prieteni, am gasit un articol in care se spune ca un postas francez a

descoperit misterul constructiilor piramidelor, dupa ce a petrecut ultimii 40 de ani

... Detalii... »

2015-01-13
« 1 2 3 4 5 6 »