Acasă » Curiozitati

Maramures in top 20 de destinatii de vizitat in 2015

National Geographic Traveler a a realizat recent un Top 20 al celor mai frumoase locuri de vizitat în noul an, în care este prezentată si o destinaţie turistica din Romania, respectiv Maramures.

Regiunea Maramureşului este caracterizată de National Geographic Traveler drept "Neînfricata lume veche".

În istoricul ţinut al Maramureşului continuă să fie practicate tradiţii milenare, uitate de mult timp în Europa. "Vacilor mele nu le place iarba care este tăiată cu cositoarea. ... Detalii... »

2014-12-22

Ce au in plus barbatii care mananca mancare picanta ?

Fiziologii de la Universitatea Grenoble din Franţa au aflat în urma unui studiu că bărbaţii care adoră mâncărurile picante au un nivel mai ridicat de testosteron.

Testosteron = hormon masculin care îi face pe bărbaţi mai agresivi, mai dispuşi să-şi asume riscuri. De asemenea, în cadrul unui grup, bărbaţii cu mai mult testosteron tind să devină lideri, adică să fie masculi dominanţi alpha.

Mâncarea picantă stimulează producţia acestui hormon, după cum au aflat experimente anterioare realizate pe şobolani. ... Detalii... »

2014-12-21

Fecioara Maria a aparut pe cer ! (VIDEO)

Fecioara Maria a apărut în mod miraculous pe cer, chiar deasupra orașului Medjugorje din Bosnia. În timp ce oamenii se rugau, o lumină puternică a luminat brusc văzduhul, iar martorii au putut-o vedea pe Sfânta Fecioară.

Inedita întâmplare a fost filmată și a fost postată pe internet. În scurt timp a devenit virală și tot mai mulți credincioși și-au făcut cruce când au văzut minunea.

... Detalii... »

2014-12-09

Un cutremur devastator a avut loc aseara

Aseara 22 noiembrie 2014 a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara

Richter , cel mai mare cutremur din 2014 in Romania. Cutremurul s-a produs la o adâncime de

39 de kilometri. 

Cutremurul a facut mai multe pagube, s-au daramat obiecte de pret din casele oamenilor, s-a crapat asfaltul in unele zone. Urmatoarea imagine (sur ... Detalii... »

2014-11-23

Iohannis presedinte

De astazi cum foarte bine stiti avem un nou presedinte care se numeste Klaus Iohannis. A castigat alegerile cu 54 % din voturi, fata de Ponta care a avut restul de 46%.

Sper ca acest presedinte sa fie unul bun care sa faca lucruri bune in aceasta tara. Nu stiu ce vrea sa faca cu aceasta tara, dar sunt sigur ca va face mai bine decat ar fi facut Ponta.

Cine vrea sa vada cateva date despre Iohanis poate accesa  aceasta pagina si ... Detalii... »

2014-11-17

Citat despre dragoste

Am gasit candva o placa banuiesc ca de marmura pe care era scris un citat foarte frumos si interesant in acelasi timp din biblie despre dragoste, asa ca l-am fotografiat sa vi-l arat si voua cititorilor fideli ai acestui blog. Si cand spun dragoste nu ma refer la sex. 

Citatul este: "Dragostea nu va pieri niciodata. Prorociile se vor sfarsi; limbile se vor

inceta;cunostinta va avea sfarsit. "   1 Corinteni, capitolul 13/8.

... Detalii... »

2014-11-16

2 produse pe care dai banii degeaba

Este vorba despre medicamentele contra tusei si pasta de dinti care albeste dintii. Le voi lua pe fiecare in parte si voi discuta despre ele:

1.Medicamente contra tusei

... Detalii... »

2014-11-15
« 1 2 3 4 5 6 »