Acasă » Curiozitati

Am trecut la ora oficiala de iarna

Asta noapte am trecut la ora oficiala de iarna, s-a dat ceasul cu o ora in urma astfel incat ora 04:00 devine ora 03:00.

trecerea la ora de iarna

De azi vom dormi mai mult cu o ora, sper sa va bucurati ca si mine :) 

... Detalii... »

2014-10-26

Nu e cam devreme pentru ninsoare ?

Astazi dragii mei nu stiu cum a fost prin alte parti dar pe la mine prin Neamt a inceput sa fulguiasca cate putin. 

a nins in neamt

A fost un frig afara  de crapau pietrele, si totusi e toamna, nu a venit inca iarna. 

Dar stati linistiti frigul nu se gandeste sa place :)) , iata ce spun cei de la meteo:

... Detalii... »

2014-10-24

Se mai uita lumea la TV ?

Am auzit multi oameni spunand ca ei nu se mai uita la televizor, am vazut chiar si pe unele bloguri articole de genul aceste. Sincer ma cam surprinde lucrul acesta deoarece omul din ziua de azi trebuie sa fie informat la zi cu ce se intampla, bine mai sunt si alte metode prin care poti fi informat: ziare, reviste, internet, radio etc. dar si televizorul are rolul lui

Dar multa lume se uita la TV pe smartphone-uri si tablete sau chiar PC  deoarece li se pare televizorul prea demodat. Desigur pentru cei cu buzunarele groase televizorul nu li se pare demodat deoarece au televizoare de ultima generatie.

... Detalii... »

2014-10-08

Nu te atasa prea tare de un lucru

Un  obiect important pentru noi il putem numi pretios. Sa zicem ca e un telefon , calculator, laptop, masina sau orice alt obiect care ne este de folos. 

Nu trebuie sa ne atasam prea tare de acel obiect deoarece odata si odata se va strica si atunci  vom fi suparati. Tineti minte de la mine  nimic nu e vesnic, orice obiect  se  strica odata si odata, sa nu ne atasam prea tare de el.

Un exemplu. Sa zicem ca avem un telefon fain si zicem ca acel telefon nu se mai strica niciodata, o sa il am si 100 de ani,   dar nu e chiar asa. S-ar putea ca peste o saptamana sa se stric ... Detalii... »

2014-10-01

Mintea te poate face bogat sau sarac

Creierul este cel cu care ne-a inzestrat Dumnezeu sa gandim. Creierul te poate duce oriunde, poti atinge orice limita daca il folosesti cum trebuie.
Sa zicem ca doi copii se nasc odata in acelasi spital, in aceeasi tara.  Unul dintre ei a stiut de mic ce vrea de la viata, iar celalalt nu ii pasa de nimic, vroia doar sa se joace(in copilarie), cand era mare ii placea sa leneveasca(am zis "sa zicem"). Cel care a stiut ce a vrut de la viata poate fi acum un mare om de succes, cu multe parale in buzunar, masini, vile, iar celalalt munceste cu ziua prin sat ca sa aiba ce manca. Deci repet s-au nascut odata, aveau aceleasi sanse la viata.Se spune ca in fata lui Dumnezeu toti oamenii suntem la fel, deci nu se deosebeste bagatul de sarac. Vedeti ce poate face creierul acest

2014-09-27

Romania e o tara faina...

Articole despre cat de frumoasa e Romania am mai facut, dar acum am facut un video din poze facute de mine despre Romania. Scuzati neclaritatea pozelor, sunt facute cu un telefon.

Acesta e video-ul:

 

Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina 

... Detalii... »

2014-08-19

10 sfaturi sa traiesti mai mult

M-am hotarat sa fac acest articol pentru ca tot imi spunea unu altul nu fa aia, nu fa aialalta. Aia si aialalta sunt sfaturile care provin de la unul altul care sunt de la oameni cu experienta, de la oameni trecuti prin viata acesta, care au testat aceste metode.

1.  Fa sport
Sportul reduce riscul bolilor de inima, diabet, cancer si depresie.Cu alte cuvinte cand faci sport grasimile care s-au depus pe vene si pe artere se ard si 
lasa loc sang ... Detalii... »

2014-08-11
« 1 2 3 4 5 6 »