Acasă » Timp Liber » De ce nu le place elevilor romani scoala ?
Share

10:37 PM
De ce nu le place elevilor romani scoala ?

In romania sistemul scolar este unul prostesc, astia care l-au facut cred ca erau in vreo crasma la baut, cand l-au facut. Doar aici elevii au cate 6-7 ore pe zi. Dimineata se trezesc dis de dimineata sa ajunga la scoala care incepe la ora 8 si uneori chiar la 7. Termina orele la 2-3 atunci cand toti sunt obositi.

Din perspectiva mea  prima si ultima ora sunt  cam degeaba. Dimineata toti sunt somnorosi, 2-3 din elevii unei clase care sunt trezi, si la amiaza toata lumea e cu ochii pe ceas, cu gandul sa scape mai repede de la scoala.

 

Daca ar fi si la noi ca in alte tari, ca in Anglia de exemplu, unde copii   au 5-6 materii in total, si ei isi aleg acele materii, si stunci normal ca, copii   sunt interesati de scoala.

La testul pisa s-a aratat ca elevii din romania ar invata daca le-ar placea ce ar invata .

 

La noi, vine profesoara in clasa : copii scoateti  caietele si scrieti, si scriu copii o gramada si  nici nu retin nimic, deoarece este multa materie, decat vreo unu, doi care chiar sunt interesati de acea materie.

elevi dezinteresati de scoala

 

In plus  mai vine profesoara/profesorul si mai tipa la copil, il baga in sperieti  ca ii  pune  nota 2, atunci, normal   ca elevul nu mai are nici un chef de scoala.

 

Daca am avea si la noi mai putine ore, si acestea sa inceapa de la 9 si sa se termine la 1, si sa invetete ce le place, atuci elevii ar fi mai interesati de scoala, ar fi mai atenti la ore si nu ar mai dormi in banca. Asta e scoala in Romania.

 

Mai jos am pus un video despe cum e scoala in Anglia :

 

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1142 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: elevi, copii, scoala, dezinteresati, sunt, de ce | Rating: 4.5/2
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar