Acasă » Curiozitati » De ce sa furi ? Mai bine nu
Share

11:19 PM
De ce sa furi ? Mai bine nu

Cand furi ceva e ca si cum ai fura de la tine. Daca  furi  ceva de la cineva sau daca gasesti un lucru care nu iti apartine si stii al cui este lucru resprectiv si nu il inapoiezi, e ca si cum ai fura de la tine .

De exemplu  cineva si-a pierdut un telefon  care nu valora mult, dar avea   credit pe el, avea contacte, apeluri, mesaje,  si un prieten de-al sau la gasit, dar  nu la inapoiat.Ghici ce : la scurt timp, acel prieten  si-a pierdut si el un  telefon si nici lui nu i-a mai fost inapoiat.  Sau alt exemplu :   cineva  si-a pierdut  un un portofel cu bani in el, si un prieten  de-al  sau  la gasit si i la inapoiat. La scurt timp si acel prieten si-a pierdut si el telefonul si cineva la gasit si i la inapoiat.

 

E ca un fel de cerc aici, daca faci bine, primesti  bine, daca faci rau, primesti rau.

 

Te bucuri de acel lucru pe care nu o sa-l ai vesnic, il superi si pe  cel de la care ai furat, bineinteles  el nestiind ca ai fost tu si   faci si pacate si il superi pe dumnezeu, pentru acel lucru, care  am mai zis nu o sa  tina vesnic, odata tot se va stica sau daca sunt bani ii vei cheltui repede si apoi iti  mai  asumi  si faptele de mai  sus. Mai bine nu fura , lasa asa ca este mai bine, sau daca ai gasit ceva ce nu iti apartine si stii al  cui este lucrul respectiv, inapoiazai-l ca e mai bine asa.

nu fura
Mai jos am pus un video care spune clar ce am spus eu mai sus :

 
Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 1265 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: furt, sa, mai bine nu, Despre, de ce | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar