Acasă » Uncategorized » Diferenta intre destinele oamenilor e descisa de...
Share

8:47 PM
Diferenta intre destinele oamenilor e descisa de...

Salut prieteni ! Am gasit un citat defapt cred ca e o teorie (nu mai stiu cand si unde am gasit) care e foarte interesanta si as vrea sa il dezbat putin.

Citatul suna cam asa: 

“Diferenta intre destinele oamenilor e decisa de modul in care oamenii aceia isi petrec timpul liber intre orele 8Pm si 10PM.”

Ce ziceti are dreptate cel care l-a inventat ?

omul trebuie sa isi aleaga destinul

Eu zic ca da, deoarece daca facem intre orele 20:00 si 22:00 ceva util, care mai tarziu ne-ar putea aduce bani in buzunare: poate fi un hobby, o pasiune, numai sa fie ceva util care sa aduca bani, (si cand zic hobby nu ma refer la frecat menta pe facebook sau sa jucati jocuri video) atunci peste cativa ani de practicat acel lucru poti ajunge cineva .

Am mai scris eu intr-un articol anterior ca oamenii sunt egali: si in fata lui Dumnezeu, si ma refer si ca la toti oamenii le-a dat Dumnezeu minte. Mintea este stapana corpului, mintea porunceste corpului ce sa faca, corpul doar executa. Asa ca daca alegi ca in fiecare seara de la 8:00 la 10:00 sa faci ceva util, dar care sa iti si placa in loc sa freci menta pe facebook,sau sa faci ceva neproductiv vei ajunge departe.Doar trebuie sa ai vointa si sa nu te dai batut.

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Uncategorized | Vizualizări: 1331 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: care este destinul fiecarui om, omul trebuie sa isi aleaga destinul, diferenta intre destinele oamenilor | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar