Acasă » Curiozitati » Este banul ochiul dracului ?
Share

4:34 PM
Este banul ochiul dracului ?

Banul este o mica hartiuta dupa care toata lumea se omoara dar care face pe toata lumea fericita.

Spun ca  "toata lumea se omoara dupa el " deoarece  toti care muncesc o fac pentru bani (bine aproape toti), altii practicand meserii prin care isi risca viata tot pentru bani (nu ma refer aici la pompieri,salvare,politie).

Mai spun ca se omoara lumea pentru bani la propriu. Multe din crimele savarsite au la baza motivul banului. Si Iuda cand l-a vandut pe Iisus Hristos a facut-o tot pentru bani, a facut-o di lacomie pentru cei 30 de arginti.

Multi norocosi au castigat sume impresionante de bani la loto, bingo, jocuri de noroc si alte chestii dintr-astea si i-au cheltuit pe toti, neinvestindu-i si ajungand saraci. Cati din acesti oameni mai sunt bogati si azi ? Va spun eu: foarte putini, cei care au avut minte si i-au investit.

bani ochiul dracului

Toate cardurile de la banci sunt ale diavolului si asta ne-o spune numele: daca intoarcem cuvantul "card" pe invers obtinem cuvantul "drac".

Deci ce ar fi mai bine de facut ? Ce ar trebui sa facem ca omul sa nu se mai gandeasca atata la bani,dar nu mai putem face este schimbul de produse, cum se facea in antichitate.

In concluzie DA banul este ochiul dracului deoarece din cauza lui, mai bine zis din lipsa lui multa lume e nefericita si se petrec multe intamplari nefericite.

Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 1347 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: ochiul dracului, despre bani, banul este ochiul dracului, sume impresionante de bani | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar