Acasă » Curiozitati » Fericirea ne face mai productivi ?
Share

1:53 PM
Fericirea ne face mai productivi ?

 

Un studiu recent arata ca angajatii  care lucreaza intr-o firma sunt mai productivi decat cei care sunt mai mohorati. Si cam asa este, daca stam sa ne gandim, cand suntem  fericiti, facem toate lucrurile cu pasiune, nu ne plictisim asa de repede si facem toate lucrurile sa mearga bine. 

 

Deci patronii firmelor ar trebuie sa amenajeze niste sali  de jocuri , cafenele etc pentru angajatii sai , astfel acestia vor fi mai productivi, iar sefii lor se vor bucura de acest lucru.

 

Cateva lucruri cate ne fac mai fericiti :

 

Alege-ti prietenii. Oricat ar suna de neplacut fa efortul de a elimina oamenii negativi din viata ta. Asa cum exista oameni care se nasc fericiti, exista si oameni care sunt condamnati la tristete.

Gaseste noi distractii. Timpul petrecut pentru a te relaxa si a te distra este timp castigat si timp consumat cu folos. Incearca sa faci lucruri deosebite, speciale, unice. Sa zbori cu balonul, de exemplu.

Dormi. Nu face niciodata gresala de a trage de tine, de a consuma si ultima farama de energie. Somnul inseamna energie refacuta, tonus psihic, pofta de viata. Nu ezita sa tragi un pui de somn, daca poti sa faci asta, la pranz. E suficienta si jumatate de ora.

Mediteaza. Pune-ti in ordine gandurile, starile. Oamenii care fac asta sunt mai echilibrati, mai atenti si mai fericiti. Zece minute de meditatie inseamna o tensiune care coboara la normal, un nivel scazut al hormonilor de stres si o inima sanatoasa.
Inchide ochii, respira si traieste!

fericirea ne face mai productivi
Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 932 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: suntem, cand, productivi, fericiti | Rating: 4.5/2
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar