Acasă » IT

YouTube implineste 10 ani. Care sunt cele mai vizionate video-uri?

Pe 14 februarie 2005 fix de ziua indragostitilor a fost lansata platforma youtube, iar pe 23 aprilie a fost distribuit primul videoclip pe acel site.

Acum ca a implinit zece ani se bucura de peste 1 miliard de utilizatori din intreaga lume si peste 300 de ore de video-uri incarcate pe site la fiecare minut. Va dati seama 300 de ore de video doar intr-un minut....wow...e colosal.

In fine. Platforma online YouTube a fost înfiinţată în 2005 de trei foşti angajaţi ai PayPal iar in noiembrie 2006 a fost cumpatata de google la pretul de 1,65 miliarde de dola ... Detalii... »

2015-02-20

3 telefoane bune la preturi mici

Salut prieteni, am gasit cateva modele de telefoane de vanzare la preturi bune, ma refer aici la telefoane entry-level. Am sa le prezint pe fiecare in continuare. Sunt marci de telefoane nu prea cunoscute.

1. ConCorde SmartPhone 5500

Il puteti cumpara de aici

... Detalii... »

2015-01-23

Acest blog a crescut

Am gasit zilele astea un articol pe Tutorialevideo.info despre o unelta online care te ajuta sa faci o analiza SEO a blogului tau. Am accesat si eu acesta unealta care este chiar foarte folositoare  pe care o gasiti aici

Este o unealta gratis, doar ca trebuie sa iti faci cont pe acel site mai intai.

< ... Detalii... »

2014-12-07

Cum ar trebui sa fie sablonul unui site ?

Sablonul sau template-ul unui site joaca un rol esential in site sau blog. Acesta nu trebuie sa fie prea incarcat,sa nu fie deteriorat, sa nu aiba vreo parte acoperita cu alta parte astfel incat sa nu se vada, sau pur si simplu elementele care alcatuiesc sablonul sa nu fie prea ingramadite ci sa fie putin aerisite. De asemenea nu sablonul nu trebuie sa fie nici prea simplu adica ma refer sa nu fie de exemplu pe un site doar text si sa nu aiba o imagine de background ca nu arata a site.
Daca aveti cunostinte in programarea web puteti sa va modificati voi sablonul dupa cum vrea inimioara voastra, dar daca nu sunt o multime de site-uri de unde puteti sa descarcati sabloane (
http://templated.co) gratuite dar daca ... Detalii... »

2014-12-01

Mozilla Firefox cel mai enervant browser

Am renuntat la browserul mozilla firefox, de fiecare data cand navigam pe el dadeam cateva

injuraturi deoarece aproape de fiecare data cand dadeam click pe ceva se deschidea o pagina cu o reclama sau cu un site de cele mai multe ori de jocuri de noroc sau alte minunatii de astea si unele nu se inchid din prima, mai trebuie sa apara o casuta in care sa spuna: "sunteti sigur ca vreti sa inchideti aceasta pagina ?" si  incep sa bag cateva injuraturi, ma oftica asa de tare.

 

 

 

 

... Detalii... »

2014-11-29

Cat de repede evolueaza tehnologia !

Stateam azi si ma gandeam la cat de repede a evoluat tehnologia pana acum si cat o sa mai evolueze de acum inainte.  Va dati seama ca de exemplu in anul 2000 erau televizoare dintr-alea din care acum nu mai au nici bunicii nostri, pe atunci nu se stia de smartphone sau smart TV. In ziua de azi tot omul are acasa cate un telefon cat de cat bunicel, un calculator, un televizor care in 1900 nu prea se stia de ele. Cine avea era boier. Primul smartphone a aparut in anul 1992 dar era doar cu numele. Uitati o poza cu primul smartphone inventat vreodata, care se numea Simon, conceput de compania americana IBM:

primul smartphone inventat ... Detalii... »

2014-10-17

E oficial. Iphone 6 a fost lansat !

Cu putin timp in urma Apple a lansat Iphone 6, cel mai asteptat smartphone.Au fost lansate 2

Iphone-uri de dimensiuni diferite: primul de 4,7 iar al doilea de 5,5 inch, si un smart watch numit iWatch.

 

iPhone 6 are un procesor Apple A8 pe 64 biți. Procesorul este cu 20% mai rapid și puterea grafică   a crescut cu 50%. ... Detalii... »

2014-09-09
1 2 »