Acasă » Curiozitati » Maramures in top 20 de destinatii de vizitat in 2015
Share

2:20 PM
Maramures in top 20 de destinatii de vizitat in 2015

National Geographic Traveler a a realizat recent un Top 20 al celor mai frumoase locuri de vizitat în noul an, în care este prezentată si o destinaţie turistica din Romania, respectiv Maramures.

Regiunea Maramureşului este caracterizată de National Geographic Traveler drept "Neînfricata lume veche".

În istoricul ţinut al Maramureşului continuă să fie practicate tradiţii milenare, uitate de mult timp în Europa. "Vacilor mele nu le place iarba care este tăiată cu cositoarea. Preferă gustul curat al ierbii tăiate cu coasa", a declarat Ion Pop, din comuna maramureşeană Botiza, citat de National Geographic Traveler.

maramures

În plus, National Geographic Traveler aminteşte de faptul că Maramureşul este considerat "ţara lemnului". Uneltele folosite de oameni în gospodăriile lor sunt fabricate din lemn, iar porţile de la intrarea în aceste gospodării sunt realizate tot din lemn în care sunt cioplite decoraţiuni seculare.

În afară de Maramureş, printre cele mai frumoase destinaţii de vizitat în 2015, recomandate de National Geographic Traveler, se numără şi Corsica, Medellín (Colombia), Koyasan (Japonia), Oklahoma City (SUA), Tunis (Tunisia), parcul arheologic Choquequirao (Peru), Hyderabad (India), Port Antonio (Jamaica), Taiwan, Zermatt (Elveţia), arhipelagul Mergui (Myanmar) şi muntele St. Michel (Franţa).

Sursa:Mediafax.ro

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 999 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: maramures in top 20 de destinatii d, mramures top 20 destinatii, super destinatii turistice 2015, top 20 destinatii 2015, Maramures | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar