Acasă » Timp Liber » Ministrul Educatiei vrea sa "demanelizeze" Romania
Share

0:05 AM
Ministrul Educatiei vrea sa "demanelizeze" Romania

 

Citeam in seara asta un articol pe  yahoo cica ministrul educatiei vrea sa demanelizeze Romania, cica in Romania se asculta prea mult Guta si Salam. 

Ministrul educatiei pregateste un proiect prin care elevii vor asculta cinci minute de muzica clasica, printr-un proiect national initiat de Radio Romania Muzical.

Radio România Muzical va pune la dispoziţia profesorilor cele mai importante piese muzicale din repertoriul românesc şi universal. 

Iata ce zice Liliana Staicu manager Radio Romania Muzical:

În efortul nostru de educare a copiilor considerăm că este de datoria noastră să ieşim din studiourile de emisie şi din sălile de concerte şi să mergem direct la ei. Este foarte important pentru copii să înţeleagă ceea ce ascultă. Doar în felul acesta ajung să iubească muzica clasică. Avem nevoie de generaţii cu o educaţie diversă nu doar de prizonieri ai tehnologiei.

Incepand cu 1 octombrie pe www.romania-muzical.ro vor fi organizate mai multe concursuri in sensul ca elevii care vor răspunde la întrebări despre piesele muzicale puse la dispoziţie de Radio România Muzical vor fi premiaţi cu CD-uri şi cărţi.

trecerea la muzica clasica

Deci cine stie ca asculta toata ziua numai Guta si Salam  sa  stie ca i se pregateste o surpriza odata cu acest proiect.

Gata cu Salamul, trecem la pian si vioara :))

Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante, sau lasati un comentariu.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1207 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: manele, dispar guta si salam, marea demanelizare, ministrul educatiei vrea sa demanel, trecerea la muzica clasica, demanelizarea romaniei | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
avatar
1
1 sebastien_3g • 11:27 AM, 2014-09-06
offff viata meaaaaa!.....chiar sunt curios ce iese cu vioara si pianu'!? biggrin
avatar
0
2 gabriel_socea • 1:37 PM, 2014-09-06
Si eu sunt curios, nu cred ca reuseste sa faca poporul roman sa nu mai asculte manele :))
ComForm">
avatar