Acasă » Curiozitati » Mintea te poate face bogat sau sarac
Share

0:13 AM
Mintea te poate face bogat sau sarac

Creierul este cel cu care ne-a inzestrat Dumnezeu sa gandim. Creierul te poate duce oriunde, poti atinge orice limita daca il folosesti cum trebuie.
Sa zicem ca doi copii se nasc odata in acelasi spital, in aceeasi tara.  Unul dintre ei a stiut de mic ce vrea de la viata, iar celalalt nu ii pasa de nimic, vroia doar sa se joace(in copilarie), cand era mare ii placea sa leneveasca(am zis "sa zicem"). Cel care a stiut ce a vrut de la viata poate fi acum un mare om de succes, cu multe parale in buzunar, masini, vile, iar celalalt munceste cu ziua prin sat ca sa aiba ce manca. Deci repet s-au nascut odata, aveau aceleasi sanse la viata.Se spune ca in fata lui Dumnezeu toti oamenii suntem la fel, deci nu se deosebeste bagatul de sarac. Vedeti ce poate face creierul acesta, ne poate face saraci sau bogati. Deci aceasta a fost asa un joc imaginativ, dar ganditiva ca s-au intamplat multe jocuri dintr-acestea in lumea reala. De obicei, dar nu numai, cei  saraci stiu ce vor de la viata: vor un trai mai bun, vor sa scape de saracie si de aceea invata si aleg calea succesului. 
Daca folosesti creierul  si inveti lucruri pe care le consideri tu folositoate poti ajunge departe, ba chiar mai departe decat crezi, nu zic sa invatati toate materiile scolare, zic sa invatati ce va place, ba chiar ce va place poate sa nu fie o materie scolara. Sau daca nu iti place sa inveti, iti place mai mult sa muncesti, de exemplu daca iti place sa torni betoane, invata de la meseriasi toate cum si ce trebuie sa faci si mai apoi iti poti deschide o  firma de constructii (e un exemplu, si glumesc nu cred ca ii place la cineva sa toarne betoane, cei care o fac sunt nevoiti sa o faca din pricina banului).

mintea omului te face bogat
Sunt si copii care parintii lor au avut afaceri mari si le-au dat pe mana copiilor dupa  ce au imbatranit, iar copii au dus afacerea de rapa deoarece nu au stiut sa foloseasca banii cu cap.

Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante, sau lasati un comentariu.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 1609 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: gandul te duce departe, sarac sau bogat, mintea omului, creierul te face bagat, mintea umana, mintea te poate face bogat sau sara | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar