Acasă » Timp Liber » Mitul ca pisica si cainele nu se inteleg este un fals
Share

8:48 PM
Mitul ca pisica si cainele nu se inteleg este un fals

Mitul ca pisica si cainele nu se inteleg este un fals

 

Cainele si pisica se inteleg, ba se inteleg chiar bine. Am vazut chiar eu astazi :  ma plimb eu putin si cand colo vad pisica si cainele dormind unu laga altul.Pacat ca nu le-am putut face si o poza sa va arat si voua sa vedeti cat de bine se inteleg.

 

Ba mai mult, mai tarziu i-am vazut mancand din aceeasi farfurie in acelasi timp.

 

De ce nu se inteleg deobicei cainele cu pisica ?

 

Principalul motiv al dusmaniei il constituie modul diferit de comunicare dintre ele. Cainele da din coada cand isi exprima bucuria si disponibilitatea pentru joaca, pe cand pisicile dau din coada cand sunt nervoase sau suparate. Cainele va cauta afectiune si companie intotdeauna, pe cand o pisica va dori sa fie mangaiata numai cand va avea chef. Din acest motiv cainele se poate apropia de pisica pentru a se juca, sau chiar o va alerga prin casa, iar pisica va interpreta acest lucru ca pe o provocare la lupta si va actiona in consecinta.

 

Un alt motiv ar fi faptul ca pisica a fost victima unei agresiuni din partea altor caini. Si cum pisicile au o memorie foarte buna, ea va privi cu suspiciune orice caine care se apropie de ea.

 

Va arat o poza care o sa va lase masca : pisica papa lapte de la caine 

pisica si cainele se inteleg 
Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 2090 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: se, caine, inteleg, pisica, mit | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar