Acasă » Curiozitati » Nu te atasa prea tare de un lucru
Share

5:23 PM
Nu te atasa prea tare de un lucru

Un  obiect important pentru noi il putem numi pretios. Sa zicem ca e un telefon , calculator, laptop, masina sau orice alt obiect care ne este de folos. 

Nu trebuie sa ne atasam prea tare de acel obiect deoarece odata si odata se va strica si atunci  vom fi suparati. Tineti minte de la mine  nimic nu e vesnic, orice obiect  se  strica odata si odata, sa nu ne atasam prea tare de el.

Un exemplu. Sa zicem ca avem un telefon fain si zicem ca acel telefon nu se mai strica niciodata, o sa il am si 100 de ani,   dar nu e chiar asa. S-ar putea ca peste o saptamana sa se strice, sau peste o luna sau peste un an,  nu strim niciodata cand ne lasa acel obiect, ca stiti vorba aceea cand zici ca nu se intampla, atunci se intampla, cand nu te astepti deloc sau foarte putin atunci se intampla si asta nu numai la stricatul lucrurilor  ci si in viata de zi cu zi.  Eu am patit-o de cateva ori am zis ca nu se intampla si chiar atunci s-a intamplat.

Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante, sau lasati un comentariu.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 941 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: nu te atasa, cand zici ca nu se intampla atunci , a te atasa de un lucru, atasarea de un lucru | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar