Acasă » Timp Liber » Relaxeaza-ti mintea si corpul...
Share

5:35 PM
Relaxeaza-ti mintea si corpul...

Salut prieteni, de mult vroiam sa scriu acest articol si uite ca acum i-a venit timpul.

Ce vreau sa spun prin "relaxeaza-ti mintea si corpul" este faptul ca daca sunteti la birou si lucrati, ar trebui cam din ora in ora sa luati o pauza: sa mergeti pana afara si sa luati o gura de aer curat si apoi dupa ce veniti sa faceti putin sport adica sa rotiti mainile, sa faceti putin jogging, sa faceti exercitiile pentru incalzire.

Dupa ce veti face acestea veti gandi mai bine decat inainte cu 5 minute sa luati pauza, veti fi mai energici si mai plini de viata si nu in ultimul rand veti avea chef sa faceti ceea ce faceati inainte de pauza (in caz ca va plictiseati).

relaxeaza-ti mintea si corpul

Aveti nevoie de o pauza neaparat la un interval de o ora pe tot parcursul zilei pentru ca asa este indicat. Si copii la scoala au nevoie de pauza intre ore, toata lumea are nevoie de pauze pentru ca sa isi relaxeze mintea si corpul.Dar sa nu fie prea lungi pauzele si sa facti ce am spus mai sus in ele.

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 856 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: cum sa imi relaxez mintea, relaxeaza-ti mintea si corpul | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
avatar
1
1 anamariadan20 • 4:50 PM, 2015-02-09
Da , ai dreptate . Dar la munca e cam greu sa faci pauze atat de dese . Ai prea multa treaba sau pur si simplu ai mereu seful in spate care probabil se uita crucis daca incepi sa faci sport prin birou . Iti dau dreptate , mai ales ca eu am recomandare de la medic sa ma ridic pe scaun din cand in cand , de fapt cam din ora in ora .
ComForm">
avatar