Acasă » Wiki » Super optiune gratuita orange
Share

7:09 PM
Super optiune gratuita orange

Salutare prieteni. Zilele astea mi-am incarcat telefonul cu 6 euro credit (eu sunt pe orange). In fine, mi-am activat o oferta potrivita de toti banii, dar mi-a zis cineva de o optiune super interesanta, nu stiu cati dintre voi a-ti auzit de ea sau de cand exista, dar eu zilele astea am descoperit-o. Deci e foarte tare: daca iti activezi o oferta de minim 6 euro apeleaza *100# si da la 2.Bonus. De acolo selecteaza prima optiune si o activezi si primesti 1000 de minute nationale dintre care 300 din ele internationale catre fix si mobil, asa si acum e marea surpriza primesti si 1000 MB cadou. Aceasta oferta este gratis, dar se poate activa doar cand incarci cu minim 6 euro credit. 

Acolo cand accesati *100# si dati la bonus, nu va speriati daca nu scrie si despre cei 1000 de MB ca sunt trecuti si eu pe urmatoarea pagina.

Deci eu sper sa va fi ajutat spunandu-va despre aceasta obtiune :D

bonus orange

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Wiki | Vizualizări: 2377 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: internet gratuit 1000 mb orange, optiune gratuita orange, 100mb cadou orange, bonus 1000 mb orange, oferta gratis orange | Rating: 4.3/3
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar