Acasă » Uncategorized » Tehnologia a pus mana pe noi, nu noi pe ea
Share

10:39 PM
Tehnologia a pus mana pe noi, nu noi pe ea

Salut prieteni, astazi vreau sa imi impart cu voi ingrijorarea mea fata de cum evolueaza tehnologia. Deci sa repetam: in 1946 s-a inventat primul calculator din lume,pe atunci nu prea puteai sa faci multe chestii cu el, iar in ziua de azi poti sa iti vezi casa sau blocul in google maps. Concluzia este ca tehnologia a evoluat destul de repede si o sa mai evolueze. 

Treceam zilele astea pe langa piata, si la un moment dat cand am trecut pe langa o taraba, ce sa vezi, tipul care "vindea" la taraba respectiva, in loc sa isi vanda marfa, statea si freca menta pe smartphone.

In autobuz ii vezi pe toti stand cu ochii in telefoane, in clasa la fel, pe holurile scolii la fel, deci este dependenta mare de tehnologia asta. Nu am o problema cu tehnologia, din potriva ea chiar ne poate ajuta in multe cazuri, dar trebuie folosita cu moderatie. Recunosc si eu folosesc destul de des smartphone-ul, dar stiu cand sa ma opresc.

oamenii si tehnologia

Nu stiu ce o sa se aleaga de noi cu atata tehnologie. Daca i-ai da de ales unui copil sa mearga la joaca cu ceilalti copii sau sa invete pentru scoala sau sa stea sa se joace la computer sau la tableta sau la smartphone, in majoritatea cazurilor copii ar alege cea de a treia varianta.

Sfatul meu este sa folosim tehnologia, dar cu moderatie si din cand in cand sa mai luam cate o "pauza" de la tehnologie, adica sa mergem vreo cateva zile in natura, la munte, la campie sau la bunici, unde nu avem acces la atata tehnologie.
Am scris si un articol in care am explicat ce beneficii aduce natura asupra mintii. Articolul il puteti citi
aici .

Daca v-a placut acest articol dati-i un share si abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Uncategorized | Vizualizări: 3225 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: cat de repede evolueaza tehnologia, copii si tehnologia, Evolutia, tehnologie | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar