Acasă » Timp Liber

Prima extragere in cadrul loteriei bonurilor fiscale

Salut prieteni ! Astazi 13 aprilie, a doua zi de Paste, a avut loc prima extragere in cadrul loteriei bonurilor fiscale  dupa cum bine stiti. S-au extras doua numere din intervalul 1-999 reprezentand valoarea bonului fiscal, si o data reprezentand data emiterii bonului fiscal. Aceste doua numere reprezentand valoarea bonurilor fiscale sun 6 si 6,99 lei iar data extrasa este 7 februarie. Asta insemnand ca toate bonuri emise in 7 februarie cu valori intre 6 lei si 6.99 lei sunt declarate castigatoare.

Extragerile vor fi lunare, dar şi ocazi ... Detalii... »

2015-04-13

Film: Iisus din Nazaret (subtitrat)

Isus din Nazaret (original în engleză Jesus of Nazareth) este un miniserial de televiziune, de șase ore și șaisprezece minute, realizat de Franco Zeffirelli în anul 1977.

Filmul narează nașterea, activitatea, procesul, moartea și învierea lui Isus din Nazaret, așa cum sunt narate de Noul Testament.

Difuzat pentru prima oară în Duminica Floriilor și a Sfintelor Paști din anul 1977, filmul a fost redifuzat în fiecare an la televiziune. Produs de Lew Grade, filmul a fost scris de Franco Zeffirelli și Su ... Detalii... »

2015-04-10

Relaxeaza-ti mintea si corpul...

Salut prieteni, de mult vroiam sa scriu acest articol si uite ca acum i-a venit timpul.

Ce vreau sa spun prin "relaxeaza-ti mintea si corpul" este faptul ca daca sunteti la birou si lucrati, ar trebui cam din ora in ora sa luati o pauza: sa mergeti pana afara si sa luati o gura de aer curat si apoi dupa ce veniti sa faceti putin sport adica sa rotiti mainile, sa faceti putin jogging, sa faceti exercitiile pentru incalzire.

Dupa ce veti face acestea veti gandi mai bine decat inainte cu 5 minute sa luati pauza, veti fi mai energici si mai plini de viata si nu in ultimul rand veti avea chef sa fa ... Detalii... »

2015-02-07

Ia bunicii tot mai cautata de vedetele internationale

Ia romaneasca este tot mai cautata si purtata de marile vedete internationale precum Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier, Oscar dela Renta, Tom Ford sau Philppe Guilet. Acesti oameni dau valoare unei traditii uitata de multi romani.

Eu m-as bucura daca romanii ar incepe sa poarte si ei straie populare, daca nu in fiecare zi, macar la zile de sarbatoare. ... Detalii... »

2015-01-30

Eleva din Constanta, invitata la Casa Alba dupa ce a castigat un concurs de eseuri

Elif Memet, elevă în clasa a XII-a, a participat la un concurs de eseuri organizat de Gulen Institute Youth Platform, din Huston, SUA. Acest program are ca scop ajutarea tinerilor în a defini probleme legate de pace şi armonie socială.

De asemenea, participarea la acest program ajută elevii în a-şi construi deprinderi sociale, în a-şi dezvolta abilităţile de cercetare şi compunere şi nu în ultimul rând de a interacţiona şi schimba idei intre ei, ca reprezentanţi ai unor culturi diferite.

Eseul realizat de eleva din Constanţa a răspuns la întrebarea &quo ... Detalii... »

2015-01-29

Ce semnifica preturile terminate in .99 ?

Un calugar de la o manastire din Arad a uimit lumea prin afirmatiile sale.Parintele Cleopa Jurj, duhovnic la Manastirea Gai, este binecunoscut in tot judetul Arad pentru predicile sale nonconformiste, prin care incearsa sa-si pregateasca enoriasii sa infrunte tot raul care ne inconjoara.

Ce spune el despre preturile care se termina in .99 ?

„In 1999, pe 11 august, a fost eclipsa pe cer. S-a nascut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg si in acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a bagat in copil ... Detalii... »

2015-01-28

Ziua Izabellei

Salut prieteni ! M-am gandit sa fac si eu un articol pe tema "Ziua Izabellei"  tineti

minte cu 2 de "L" si cu inimioara <3 , sa nu lipseasca inimioara :))))))))) 

 

Deci sa va povestesc mai intai, celora care nu stiti despre aceasta: o copchila retardata care are 12 ani, in alte parti am vazut ca scrie 10, deci nu stiu exact cati ani are, dar oricum nu depaseste sigur 14 ani, a vrut sa isi organizeze ziua de nastere si s-a gandit e ... Detalii... »

2015-01-13
« 1 2 3 4 ... 7 8 »