Acasă » Timp Liber

Ce fericiti suntem cand primim cate o bucurie...

Bucuria este un sentiment pozitiv, un moment de fericire caracterizat printr-o viziune optimistă a unei situații. Este un sentiment bazic omenesc împreună cu  mania, scarba, tristetea și uimirea.Altfel spus bucuria es ... Detalii... »

2014-08-08

6 motive pentru care-ti place muzica

Despre muzica putem spune multe, a aparut acum cateva mii de ani, toata lumea o asculta, toata lumea o iubeste, toata lumea e interesata.

Acum vreau sa va spun cateva motive de ce muzica este importanta si de ce ne place :

  1. In primul rand daca nu ar exista muzica, viata nu ar mai fi asa de frumoasa, am fi mai posomorati, mai tristi.

  2. Exista o gramada de genuri de muzica asa ca fiecare asculta ce vrea. Exista genuri de muzica pentru bebelusi, co ... Detalii... »

2014-08-06

De ce sa fim fericiti ?

"De ce sa fim fericiti ? " este o intrebare destul de dezbatutata de multa lume,si pusa de multe ori mie. M-am hotarat sa fac un articol interesant pe aceasta
tema.
Conform dictionarului fericire inseamna:   FERICIRE, fericiri, s. f. Stare de multumire sufleteasca intensa si deplina .
Sa fim fericiti inseamna sa fii intr-o stare de bucurie, de veselie, si aceasta stare ti-o poti da chiar tu. Cum? Raspunsul e simplu.

Steave Jobs zicea ca: "Cand aveam 17 ani, am citit un text care spunea ceva de genul <<Daca traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima din viata ta, la un
moment dat vei avea dreptate.>>. Citatul m-a impresionat si, de atunci, pentru cei 33 de ani care au trecut, m-am uita ... Detalii... »

2014-08-06

Astenia de primavara

Senzaţia de oboseală şi de slăbiciune pe care unele persoane o resimt în această perioadă este, de fapt, urmarea efortului de adaptare a organismului la condiţiile noului sezon.
Cum se manifesta ?

Când afară sunt 20 de grade și tu oricum nu știi că n-ai prins decât un vânt de dimineață și un praf pe vârful pantofilor seara.

Cand afara sunt pasarelele si tu crezi ca sunt in cap la tine J

Cand este asa de cald afara si in loc sa fii mai energic, sa faci mai ... Detalii... »

2014-04-12

De Buna Vestire merge un peste la gratar ?

Buna Vestire (sau Blagovestenia, cum se mai numeste in popor, cu vechiul termen slavonesc) e o sarbatoare cu data fixa (25 martie), de la care incepe sa curga perioada de 9 luni - pana la Craciun - cat Maria L-a purtat in pantece pe Iisus. Fecioara din Nazaret, crescuta in Templu pana la 15 ani si apoi data in tutela dreptului Iosif (caci parintii ei murisera intre timp), a fost aleasa de Dumnezeu si a primit instiintare prin Arhanghelul Gavriil: "Bucura-te, ceea ce esti plina de har! Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei... Si iata, vei lua in pantece si vei naste fiu, si vei chema numele lui Iisus. Acesta va fi mare si Fiul Celui Preainalt se va chema...” (Luca 1, 28-32). Iar Fecioara, cutremurandu-se in sufletul ei, s-a smerit voii lui Dumnezeu, zicand: "Iata roaba Domnului! Fie mie dupa cuvantul tau!" ... Detalii... »

2014-03-24

Energia la cutie

Cand te gandesti la energie la cutie, te gandesti la putere, la energia pe care ti-o da la venele iesite in evidenta, dar nu e asa. Energizantul (energia la cutie ) iti da energie doar pentru catva timp, pentru ~ 1-2 ore .

Pe termen lung energizantul, te oboseste, da am spus bine te oboseste.  Iti da energia respectiva pentru 1-2 ore si apoi te oboseste , iti creaza o stare de somnolenta. ... Detalii... »

2014-03-21

Mitul ca pisica si cainele nu se inteleg este un fals

Mitul ca pisica si cainele nu se inteleg este un fals

 

Cainele si pisica se inteleg, ba se inteleg chiar bine. Am vazut chiar eu astazi :  ma plimb eu putin si cand colo vad pisica si cainele dormind unu laga altul.Pacat ca nu le-am putut face si o poza sa va arat si voua sa vedeti cat de bine se inteleg.

 

... Detalii... »

2014-03-15
« 1 2 ... 5 6 7 8 »