Acasă » Geografie » Topul oraselor unde se merita sa traiesti
Share

2:39 PM
Topul oraselor unde se merita sa traiesti

Numbeo.com a realizat un top mondial al oraselor in care calitatea vietii este cea mai buna.

Site-ul www.numbeo.com a alcatuit un top mondial al oraselor unde calitatea vietii este foarte buna. Pe prima pozitie se afla orasul elvetian Zurich, apoi Canberra din Australia, Ottawa din Canada, Munchen din Germania, Gotenburg din Suedia.

Orasul Cluj este si el in top pe locul 53 si este deasupra unor metropole importante din intreaga lume cum ar fi: Paris locul 63, Londra locul 72, Buenos Aires locul 73, Atena locul 75, New York locul 76, Roma 83,Sankt Petersburg 86, Moscova 89, Rio de Janeiro 96, etc. Topul are 97 de pozitii.

cluj

Acest top a fost facut pe baza unor factori precum: gradul de poluare, siguranta oamenilor, rata criminalitatii, sistemul de sanatate, puterea de cumparare etc.

Topul integral poate fi vazut aici: www.numbeo.com

Daca v-a placut acest articol dati un like la pagina de facebook sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Sursa: adevarul

Categorie: Geografie | Vizualizări: 1132 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: numbeo.com, 53, Cluj, orase, calitatea vietii, ridicata, buna, top orase in care merita sa traiest | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar