Acasă » Uncategorized

Mi-am instalat template responsive

Poate ati observat marea schimbare de pe acest blog. Da, mi-am instalat un sablon responsiv care se vede bine si pe mobil si pe tableta, care nu mai forteaza utilizatorul sa mai deruleze pagina pe latime ca inainte. ... Detalii... »

2015-07-31

Top cei mai bogati bucatari din lume

Alan Wong este numele celui mai bogat bucatar din intreaga lume cu o avere estimata la 1,1 miliarde de dolari.

Pe locul doi este cel mai cunoscut bucatar din lume si anume Jamie Oliver cu o avere de 235 milioane de dolari. Pe locul 3 se siteaza Gordon Ramsay, cu 118 milioane de dolari. ... Detalii... »

2015-07-15

Perle bac la romana 2015

Salut prieteni dupa cum bine stiti saptamana trecuta elevii de clasa a XII-a au sustinut examenul de bacalaureat si m-am gandit sa fac un articol cu cele mai tari perle de la bac .

Subiectele de la proba de Limba Romana a examenului de Bacalaureat 2015, desi considerate cele mai usoare din ultimii ani, au pus la încercare imaginatia candidatilor.
Absolventii de liceu de la profilul Real au avut la subiectul al III-lea al probei de Limba si literatura romana de caracter ... Detalii... »

2015-07-07

Am trecut de 10.000 de vizite

Salut prieteni, astazi cand am intrat pe blog nu mi-a venit sa cred ochilor cand am accesat statisticile. Am trecut de 10000 de vizite ceea ce ma bucura foarte tare.

Intr-adevar se putea mult mai mult daca ma ocupam putin de acest blog, poate pe viitor o sa imi fac timp si o sa ma ocum mai mult de el.

Vreau sa va multumesc tuturor celor care a-ti intrat cel putin odata pe acest blog si celor care urmariti acest blog si va mai astept pe aici.

10000 vizite pe blog

2015-03-20

Prostanii de pe internet

Salut prieteni, azi m-am gandit sa fac un articol despre prostii de pe net care apar ca ciupercile dupa ploaie.

Sunt multi astfel de indivizi care se prefac ca sunt prosti sau altii care chiar sunt prost si se filmeaza sau ii filmeaza cineva si ii baga pe youtube. 

Totusi e fain asa cand mai vezi cate un specimen dintr-asta, te distrezi, razi, il imiti si tu, dar totusi sunt prea multi si noi ii imitam prea mult. Si stii vorba aia: daca faci pe a prostu chiar ai sa devii prost. daca o sa le mai dam multa atentie o sa ajungem sa facem si noi ca ei. Deci eu zic ca daca ii vedem o data, radem o d ... Detalii... »

2015-03-08

Diferenta intre destinele oamenilor e descisa de...

Salut prieteni ! Am gasit un citat defapt cred ca e o teorie (nu mai stiu cand si unde am gasit) care e foarte interesanta si as vrea sa il dezbat putin.

Citatul suna cam asa: 

“Diferenta intre destinele oamenilor e decisa de modul in care oamenii aceia isi petrec timpul liber intre orele 8Pm si 10PM.”

Ce ziceti are dreptate cel care l-a inventat ? ... Detalii... »

2015-02-05
« 1 2