Acasă » Timp Liber » Ziua Izabellei
Share

8:04 PM
Ziua Izabellei

Salut prieteni ! M-am gandit sa fac si eu un articol pe tema "Ziua Izabellei"  tineti

minte cu 2 de "L" si cu inimioara <3 , sa nu lipseasca inimioara :))))))))) 

 

Deci sa va povestesc mai intai, celora care nu stiti despre aceasta: o copchila retardata care are 12 ani, in alte parti am vazut ca scrie 10, deci nu stiu exact cati ani are, dar oricum nu depaseste sigur 14 ani, a vrut sa isi organizeze ziua de nastere si s-a gandit ea sa-si invite toti prietenii de pe facebook. Totul bine si

frumos pana aici, dar din nu stiu care motiv, la acel event de pe facebook tot au

inceput sa apara oameni care participa. Deci ea initial isi invitase doar prietenii de pe facebook la acel event, iar acum sunt peste 95.000 de oameni care participa. Am auzit despre acest event chiar si azi dimineata la radio :))))

Daca va uitati un pic la acel event o sa muriti de ras cand o sa vedeti cat de tare isi bat aia joc de saraca copchila: felurite intrebari care o fac de ras, poze gen cum o sa pun mai jos si multe altele, si sa nu uitam de injuraturi. Doar uitati-va putin pe acel event. Link gasesti: AICI , si nu uita sa dai "participa" daca nu ai dat inca.  

Mie sincer mi-e mila de saraca fata care sunt sigur ca nu si-ar fi dorit sa ajunga aici. Cum sa va spun eu  asta e ca un fel de roxana babenco 2 :))))

Ba mai mult pe youtube a aparut si un video cu Hitler care participa la ziua Izabellei. Acum uitati cateva poze amuzante despre event.

ziua izabellei event facebook

a fost ziua izabellei

ziua izabellei la constanta

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

 

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 2218 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: constanta, event facebook, cine este izabela, ziua izabelei, ziua izabelei event facebook, ce e cu izabela, izabela, ziua de nastere izabela | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar