Ce beneficii aduce natura asupra mintii ?

Mai mult de jumatate din populatia lumii traieste acum în zone urbane. Pana în 2050 peste 70% din populatia lumii va trai la oras. Urbanizarea duce la anumite boli psihice ... Detalii... »

2015-08-19

Cum sa nu te mai plictisesti ?

Salut prieteni. Ne apucam cateodata sa facem cate o activitate care ne este folositoare sau ne place si nu dureaza o jumatate de ora si ne si plictisim de aceasta. Sau uneori doar avem in gand sa facem activitatea respectiva ... Detalii... »

2015-08-17

Porturi traditionale din lumea intreaga

Salut prieteni, m-am gandit sa fac un articol despre hainele traditionale a catorva tari din lumea aceasta. Nu pot sa scriu despre toate porturile traditionale din toate tarile lumii deoarece as putea scrie o carte ... Detalii... »

2015-08-12

Cum ne racorim in zilele caniculare ?

Salut prieteni, astazi m-am gandit sa fac un articol despre cum ne putem racori cand este soare puternic afara. Ce trebuie sa facem? Cititi acest articol si vedeti cateva solutii eficiente dovedite. ... Detalii... »

2015-08-10

Trei animale care au schimbat omenirea

Salut prieteni, astazi vreau sa vorbesc despre trei animale care au schimbat istoria omenirii, unele in bine, altele in rau: ... Detalii... »

2015-08-09

Minunile de pe Ceahlau de pe 6 august

Salut prieteni, astazi este joi, este 6 august ceea ce inseamna ca este sarbatoarea "Schimbarea la Fata".

In fiecare an, la aceasta sarbatoare, pe muntele Ceahlau se intampla 2 minuni cu adevarat deosebite. Schitul de pe Ceahlau poarta si el hramul "Schimbarii la Fata ... Detalii... »

2015-08-06

Topul oraselor unde se merita sa traiesti

Numbeo.com a realizat un top mondial al oraselor in care calitatea vietii este cea mai buna.

Site-ul www.numbeo.com a alcatuit un top mondial al oraselor unde calitatea vietii este foarte buna. ... Detalii... »

2015-08-05
« 1 2 3 4 5 ... 24 25 »