Care este cel mai scump oras din lume?

Toti stiam ca, cu cativa ani in urma, orasul Tokyo care este capitala Japoniei a fost cel mai scump oras din lume. Acum altfel stau lucrurile: nu numai ca nu mai este cel mai scump, dar a iesit din top 10.
Care este la momentul de fata cel mai scump oras din lume? ... Detalii... »

2015-08-04

A fost descoperit al saselea gust. Care este acesta?

Pe langa gustul dulce, sarat, acru, amar, umami mai exista si ul al saselea gust ar arata studiile facute de cercetatorii americani de la Univesitatea Purdue care au publicat studiul intr-o revista britanica. ... Detalii... »

2015-08-03

Avem ce vizita in Romania ?

România se numara printre cinci tari, alaturi de Portugalia, Croatia, Cehia si Irlanda, ca destinatii turistice europene recomandate americanilor care vor sa plateasca putin pentru o vacanta în strainatate, pe fondul aprecierii dolarului fata de euro. ... Detalii... »

2015-08-02

Top 10 imagini comice de pe facebook

Salut prieteni, gasesc in fiecare zi poze comice distribuite pe fb si m-am gandit sa fac un top al celor mai amuzante poze. Eu am selectat doar 10, dar daca vreti sa vedeti mai multe puteti intra pe pagina de facebook a lui Mihai Eminescu si a lui I.L.Caragiale si gasiti acolo mai multe (pagini fictive). ... Detalii... »

2015-07-31

O noua zi e o minune

O noua zi e o minune! Soarele rasare, inima pulseaza usor si viata reincepe zi dupa zi, an dupa an. Faptul ca ne trezim dimineata si vedem sorele e o minune. ... Detalii... »

2015-07-31

Mi-am instalat template responsive

Poate ati observat marea schimbare de pe acest blog. Da, mi-am instalat un sablon responsiv care se vede bine si pe mobil si pe tableta, care nu mai forteaza utilizatorul sa mai deruleze pagina pe latime ca inainte. ... Detalii... »

2015-07-31

Cum descarcam muzica de pe youtube?

Salut prieteni. Cati dintre voi ati incercat sa descarcati o melodie pe care ati gasit-o pe youtube si nu o gaseati in nici un loc pe internet de descarcat, sau cati dintre voi ati incercat sa downloadati melodii de peyoutube si nu ati stiut?
In articolul de astazi o sa va spun cum puteti face acest lucru. Poate multi dintre voi stiati deja despre acest site, articolul este pentru cei ce nu stiu inca de el. ... Detalii... »

2015-07-16
« 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 »