Ce facem vara asta?

Salut dragi prieteni, nu am mai scris de mult timp pe acest blog deoarece nu prea am avut timp, dar acum ca a venit vacanta o sa am mai mult timp si sper sa scriu cel putin 5 articole pe saptamana. Am mai facut niste modificari la acest blog: am schimbat background-ul, am facut o pagina cu toate categoriile si descrierea acestora, etc.

Asadar cu venirea verii si tot  odata a va ... Detalii... »

2015-06-23

Top judete cu cele mai mari salarii

Vreau sa va arat o statistica privind salariile salariatiilor din Romania. Stiati ca :

  1. 83 % din angajatii din Romania au salarii cuprinse intre salariul minim pe economie si salariul mediu pe economie adica cuprinse intre 975 si 2.415 lei
  2. 13 % in angajatii din Romania au salarii cuprinse intre 2.415 si 5.000 lei
  3. doar 4% din angajatii din Romania castiga peste ... Detalii... »

2015-04-16

Ce se intampla dupa ce bem bere sau cafea ?

Oare ce se intampla in organismul nostru dupa ce bem o ceasca de cafea, sau o halba cu bere ?

O cafea si o bere. Ambele merg in cele cateva zile libere care insotesc o sarbatoare. Ambele acidifica mediul intern. Rinichiul va lucra intens ca sa restabilesca echilibrul si va produce mai multa urina.

Raspunsul intreg il auzim de la emisiunea "Ce se intampla doctore?"  difuzata pe pro tv.

Am gasit acest video interesant si am zis sa vi-l arat si voua. ... Detalii... »

2015-04-15

Ce dezavantaje aduc becurile economice ?

Becurile economice dauneaza sanatatii intr-un mod destul de ingrijorator. Din componenta noilor becuri fac parte substante foarte toxice cum ar fi mercurul care afecteaza grav creierul, rinichii si maduva spinarii.
Cercetatorii germani au facut public un raport care arata ca becurile economice degaja substante chimice cancerigene. Pe langa mercur care deja l-am mentionat, becurile emana fenol, o substanta folosita in lagarele naziste pentru uciderea oamenilor, naftalina si stiren.
De aceea aceste becuri trebuie folosite cat mai putin. Nu trebuie folosite in zone neaerisite si in nici un caz in apropierea capului.
 

 

be
		<!-- ... Detalii... »

2015-04-14

Cum sa iti maresti puterea de concentrare ?

Vreau sa va spun cateva metode prin care puteti sa va mariti puterea de concentrare sau prin care puteti sa va fixati atentia.

Daca esti elev sau student si ai vrea ca, cursurile sa le inveti si sa le intelegi din clasa fara sa te mai stresezi prea tare acasa, fara nopti nedormite pentru a invata pentru examene si sesiuni, aceste exercitii sunt pentru tine, si nu numai pentru elevi si studenti, pot fi de exemplu si pentru oameni care merg la serviciu si se cam "plictisesc" pe acolo, sau stiu eu, pentru diferite chestii.

... Detalii... »

2015-04-14

Prima extragere in cadrul loteriei bonurilor fiscale

Salut prieteni ! Astazi 13 aprilie, a doua zi de Paste, a avut loc prima extragere in cadrul loteriei bonurilor fiscale  dupa cum bine stiti. S-au extras doua numere din intervalul 1-999 reprezentand valoarea bonului fiscal, si o data reprezentand data emiterii bonului fiscal. Aceste doua numere reprezentand valoarea bonurilor fiscale sun 6 si 6,99 lei iar data extrasa este 7 februarie. Asta insemnand ca toate bonuri emise in 7 februarie cu valori intre 6 lei si 6.99 lei sunt declarate castigatoare.

Extragerile vor fi lunare, dar şi ocazi ... Detalii... »

2015-04-13

Film: Iisus din Nazaret (subtitrat)

Isus din Nazaret (original în engleză Jesus of Nazareth) este un miniserial de televiziune, de șase ore și șaisprezece minute, realizat de Franco Zeffirelli în anul 1977.

Filmul narează nașterea, activitatea, procesul, moartea și învierea lui Isus din Nazaret, așa cum sunt narate de Noul Testament.

Difuzat pentru prima oară în Duminica Floriilor și a Sfintelor Paști din anul 1977, filmul a fost redifuzat în fiecare an la televiziune. Produs de Lew Grade, filmul a fost scris de Franco Zeffirelli și Su ... Detalii... »

2015-04-10
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 24 25 »