Acasă » Casa si gradina

Voi a-ti impodobit bradul ?

Peste fix 3 zile este Sarbatoarea Craciunului. Treburile sunt in toi, iar oamenii nu stau o clipa. Aseara am terminat si eu de impodobit bradul de craciun. Nu este cel mai perfect brad impodobit de craciun, dar eu zic ca merge.  Voi a-ti facut bradul de craciun? Si daca da, va place cum a iesit? Va rog raspundeti printr-un comentariu.

Abia astept craciunul sa mananc preparatele cela mai alese, sa primesc colindatorii in seara de ajun,sau mai la subiect: sa ma bucur cu familia mea de aceasta sarbatoare si cred ca si voi asteptati la fel de tare ca mine.

Eu va urez Craciun fericit! la toti cei care i ... Detalii... »

2014-12-22

Piscina de 2 milioane de dolari

Am gasit zilele aste un video in care se prezinta o piscina care a costat  2 milioane de dolari.

Piscina are 5 cascade, un tobogan cu apa, un rau, si un tunel adanc pentru scufundari.  Volumul ei este de 1,3 milioane de litri. ... Detalii... »

2014-10-21

Despre praful din casa

Praful reprezinta un pericol pentru noi, mai ales pentru cei care au astm, de aceea trebuie evitat, stergand cu o carpa umeda acolo unde este(mobila,birou,televizor,calculator etc.) sau pe jos, acolo folosind  aspiratorul.
Daca avem mocheta sau covor este indicat sa nu treaca trei zile fara sa il folosim - in special in lunile uscate de vara, cand nivelul de afara al prafului este foate ridicat.

Praful patrunde si pe geam, si adus de noi, de afara - pe pantofi, haine sau par.

Daca avem gresie sau parchet pe jos ritmul trebuie sa fie aproximativ la fel - praful se depune cu aceeasi vite ... Detalii... »

2014-02-19

Cum sa faci un bec care sa nu consume nimic ?

Da, este posiblil asa ceva, si lumineaza ca un bec normal.

Dar trebuie spus ca acest bec functioneaza doar daca este soare afara si avem o magazie sau un loc intunecat si vrem sa il luminam in timpul zilei.

Cum se face ?

Metoda este foarte simpla si ecologica: se iau sticle de plastic obisnuite, care, in loc sa fie aruncate la gunoi, sunt umplute cu apa, la care se adauga doua capacele de inalbitor, care impiedica dezvoltarea de microorganisme in apa expusa la soare. ... Detalii... »

2014-02-06