Acasă » Review

Toateblogurile.ro cel mai tare portal pentru bloggeri

Salut prieteni ! M-am gandit sa scriu un articol despre toateblogurile.ro cel mai tare portal pentru bloggeri. Eu imi distibui mereu articolele acolo si primesc cateva vizite si pe acolo. 

Foarte tare ! Iti faci un cont, adaugi un blog, astepti ca acesta sa fie aprobat (intr-un timp scurt, daca respecta termenii si conditiile de acolo) si gata. Apoi poti distribui articolele de pe blogul tau acolo. Si nu numai atat: poti sa postezi chiar si fotografii si video-uri. La postarile tale poti sa primesti like-uri, comentarii si distribuiri (e ca un fel de facebook, doar ca e pentru bloggeri). ... Detalii... »

2015-02-03

FoxArc Screen Capture-super soft pentru capturarea ecranului

Salutare prieteni. M-am gandit sa scriu acest articol despre un softulet pe care eu il folosesc de mult foarte util. Acest soft se numeste FoxArc Screen Capture si face capturi de ecran exact la dimensiunile pe care tu le vrei (in pixeli).  Eu zic ca este foarte util deoarece poate nu vrei sa captezi tot ecranul calculatorului, ci doar o mica parte si de aceea eu vi-l recomand. Poate salva imaginile in mai multe extensii: .jpg  .bmp  .png  .pcx  .pnm  .tif  .tiff ... Detalii... »

2015-02-02

App lock-pune parola aplicatiilor (android)

Salut prieteni! Acesta este primul meu articol pe anul acesta. Sper sa scriu din ce in ce mai mult pe acest blog anul acesta.

Acum sa revenim la articol. A-ti fost deranjati vreodata cand cineva va cerut telefonul sa se uite la el si cand voi nu erati atenti acesta a umblat pe unde nu trebuia ? Eh pentru aceasta exista o solutie dar e pentru android, pentru celelalte sisteme de operare nu stiu. ... Detalii... »

2015-01-04

Review telefon Karbonn A19

Mi-am cumparat zilele trecute un smartphone Karbonn A19 un super telefon si m-am gandit sa ii fac si un review. E  unul din cele mai bune telefoane din acesta categorie de pret  pe care le poti gasi in Romania. Initial dadusem comanda de un Gigabyte Gsmart Alto A2 dar la toate magazinele online nu mai era in stoc si nici nu se mai producea.

 

 

telefon mobil

... Detalii... »

2014-09-21