Acasă » Timp Liber » Asta-i Romania ! cea mai tare emisiune
Share

11:16 PM
Asta-i Romania ! cea mai tare emisiune

Asta-i Romania este o super emisiune ce se difuzeaza pe kanal D, sunt sigut ca a-ti auzit de ea, dar pentru cine nu a auzit: se difuzeaza la kanal D in fiecare sambata seara de la ora 20:00. Chiar va recomand aceasta emisiune, aveti ce invata de aici. Se prezinta intamplari cu bune si cu rele din tara noasta Romania.

Despre ce este ?

În fiecare zi, în România se întâmplă câte un lucru demn de ştiut sau de luat în seamă, în fiecare zi se petrec fapte deosebite care ne uimesc, ne şochează dar şi lucruri care ne fac să fim mândri că suntem români. Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate.


Emisiunea "Asta-i România!” ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune

şi cu rele. Întâmplări deosebite şi români deosebiţi, întâmplări din viaţă, poveşti spectaculoase sau drame, toate ne fac să rostim: "Asta-i România!”.

Prima data arata reportajul Starea Natiunii in care se arata ce s-a mai intamplat in cursul acelei saptamani dar pe scurt.
Apoi difuzeaza cateva reportaje interesante despre tara si omanei minunati. Apoi este rubrica "Gura Satului"  unde batranii si batranele din vatra satului isi dau cu parerea la adresa vedetelor din Romania.
Apoi este rubrica "Tara in bucate "  in care se difuzeaza retete culinare traditionale din diferite colturi ale tarii.
Deci va invit sa va uitatiu si voi la aceasta emisiune interesanta.
asta-i romania emisiune
Daca v-a placut acest articol dati un like la pagina de facebook sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.
Al vostru Zambarel :)
Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1496 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: gura satului, emisiunea asta-i romania, starea natiunii, tara-n bucate, asta-i romania | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar