Buna si bine ai venit pe blogul meu. Eu sunt Gabriel Socea,  cel  entuziasmat si  care nu renunt asa de usor la orice ar fi. Sunt elev al Colegiului National de Informatica .

Imi place sa stau mult in fata laptopului , sa citesc, sa fac lucruri interesante cum ar fi : sa pescuiesc, sa ma plimb cu bicicleta, jogging-ul si programarea web, imi place sa port papioane, accesoriul meu nr 1, ba chiar unele persoane ma si stiga "papionas" de la acest accesoriu. Imi place sa vad frumusetea in lucrurile simple de exemplu sa stau sa privesc cerul cand e senin sau sa privesc luna cand este luna plina.

Nu cred in horoscop, nici in superstitii, sunt un tip zambaret, imi place sa ma distrez si urasc barfa.Imi plac fructele zemoase, imi plac plimbarile in aer liber si  culoarea mea preferata este albastu deschis.  Nu imi place sa fiu criticat si nici laudat prea tare, nu vreau sa ma fac prea cunoscut, ci sa raman asa cum sunt : un baiat simplu cu caracter. Vreau ca prin acest blog  sa aduc lumii zambetele pe fata, sa va fac sa radeti, sa va invat lucruri noi  si sa ne distram impreuna.

Daca ai  ajuns pe acest blog te astept sa lasi un comentariu la vreo postare, sau sa dai un like sau un share la acest blog pe facebook, pe twitter.

Daca vrei vreodata sa ma contactezi, poate ai vreun subiect interesant despre care ai vrea sa discut pe acest blog, sau stiu eu din oricare alt motiv, ma poti contacta la adresa de e-mail:  gabysocea98@yahoo.com

Iti multumesc ca mi-ai vizitat blogul, te mai astept pe aici si navigare placuta in continuare.

Hai sa tinem legatura :

Facebook

Twitter

Google+

Instagram

Newsletter

Semnat Zambarel :)