Acasă » Timp Liber » Ca o apa cristalina...talent pur
Share

8:05 PM
Ca o apa cristalina...talent pur

Am gasit un video pe youtube cu cantaretul (asa zisul cantaret)  Cristi din Banat pe care il

felicitam ca s-a facut de cacao pe internet. Deci toata Romania a auzit de acest asa zis cantaret si de melodia lui "ca o apa cristalina". Au fost mai multe "dezbateri litereare "  pe

acesta superba capodopera literara care se poate si canta, dar nimeni nu are un asa talent pur sa o cante decat Cristi din Banat =)) . Deja mi-e mila de saracu om: a fost si el in Spania la munca, a ajuns la mare si a zis ca e faina. Daca a zis ca e faina atunci trebuia sa faca si un video cum canta el sa il arate la neamurile din Romania, dar ce s-o fi gandit el ca melodia e faina,ce-o fi zis sa o posteze pe youtube. Si asa a ajuns saracu om sa se faca de ras pe tot internetul. 

Sa nu mai spunem gesturile de femeie pe care le face, si hainele cu care este imbracat, deci e

comic rau de tot. E fratele lui Fuego :))

Mai intai o sa pun videoclipul original dar nu postat de el ca ala a fost sters ci de un alt user (ieri a fost publicata de acel user si astazi avea 50.000 de vizualizari, deci toata Romania l-a vazut), apoi o sa pun videoclipul cu Mircea Badea care comenteaza versurile acestei melodii, apoi ce a comentat Zmenta tot pe seama acestei melodii.

Dar va sfatuiesc sa va luati o batista sau un prosop sa va stergeti fiinca o sa va dea lacrimile.

 

 

 

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1149 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: mircea badea ca o apa cristalina, cristi din banat, zmenta comenteaza ca o apa cristali, de rasul internetului, ca o apa cristalina | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar