Acasă » Timp Liber » Cand pur si simplu te plictisesti...
Share

1:19 PM
Cand pur si simplu te plictisesti...

Vorbim despre acel moment cand chiar te plictisesti, cand nu ai chef sa faci nimic, cand iti e lene si sa mergi, cand ai incercat totul si nu ai nimic mai bun de facut.

Ce este de facut atunci ?

Eu cand ma plictisesc asa ma uit pe net la alte bloguri/site-uri si vad succesul lor si incep si eu sa ma uit la acest blog sa vad ce mai trebuie imbunatatit la el, privesc problema din toate unghiurile, ma mai gandesc la ce articole trebuie sa public, chestii de genul acesta.  Nu uitati acesta este doar un exemplu.

Eu va sfatuiesc sa faceti ca mine, priviti oameni de succes, si ganditi-va si voi cum puteti ajunge ca ei, bineinteles daca vreti asta, ganditi-va ce pasi trebuie sa urmati. Sau daca va doriti mult un lucru, ganditi-va cum sa obtineti acel lucru, cati money money va trebuie si alte lucruri de genul asta.

Nu ar trebui sa fim plictisiti niciodata, deoarece sunt atatea de multe lucruri de facut in lumea asta, doar sa vrem sa le facem.

cand te plictisesti

Sau ce ziceti de un joc ?  Cum ar fi sa inventati voi propriul vostru joc si sa il jucati impreuna cu prietenii si cu cei dragi voua ? Eu zic ca ar fi super. Deci daca esti inventiv iti poti crea propriul joc si sa il joci cu prietenii atunci cand te plictisesti.

Poate pe viitor am sa fac un video despre cum sa nu te plictisesti.

Daca mai stiti si voi alte metode antiplictiseala scrietile intr-un comentariu mai jos.

Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina 

de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe 

articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 883 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: cand te plictisesti, acel moment cand te plictisesti, plictisesti, cand pur si simplu te plictisesti, metode antiplictiseala | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar