Acasă » Timp Liber » Ce fericiti suntem cand primim cate o bucurie...
Share

11:46 PM
Ce fericiti suntem cand primim cate o bucurie...

Bucuria este un sentiment pozitiv, un moment de fericire caracterizat printr-o viziune optimistă a unei situații. Este un sentiment bazic omenesc împreună cu  mania, scarba, tristetea și uimirea.Altfel spus bucuria este o stare sufleteasca prin care suntem fericiti, suntem bine dispusi si avem chef de viata.

Ganditi-va voi cand cineva vine cu o veste buna la noi, sau daca cineva vine la noi cu un mic cadou, nu trebuie sa fie ceva scump, ceva important, ati auzit  voi de expresia "Gestul conteaza" sau era un citat ca mi-a placut mult: "Bucuria adevarata nu costa mult, ea costa putin, ca daca ar costa mult nu ar mai fi adevarata " sau cand cineva e la spital si vine o ruda sau un prieten la el si il viziteaza ganditi-va ca daca faceti un lucru de genul asta inveseliti ziua unui om.

bucuria

Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1541 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: ce fericire, bucurii, Ce fericiti suntem cand primim cate, sentiment de bucurie, ce bucurie | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar