Acasă » Timp Liber » Ce semnifica preturile terminate in .99 ?
Share

11:10 PM
Ce semnifica preturile terminate in .99 ?

Un calugar de la o manastire din Arad a uimit lumea prin afirmatiile sale.Parintele Cleopa Jurj, duhovnic la Manastirea Gai, este binecunoscut in tot judetul Arad pentru predicile sale nonconformiste, prin care incearsa sa-si pregateasca enoriasii sa infrunte tot raul care ne inconjoara.

Ce spune el despre preturile care se termina in .99 ?

„In 1999, pe 11 august, a fost eclipsa pe cer. S-a nascut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg si in acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a bagat in copil, e ascuns undeva. Nu ti se arata tie. Tot merge, cu buletine, cu asta… asta e unul, semn, pe cer. Preturile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului. In scriptura scrie ca diavolul are 666, copilul lui are 999 si atunci vine. Socotim: la nasterea copilului diavolului, cat va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevarul si trei ani va domni pe scaun, va veni judecata si sfarsitul lumii. Socotim ca babele, pe degete: va fi in 99, in 29 va fi pus pe scaun si in 2032 va fi, cam asa, zicem noi, va fi Dumnezeul bagat cu cipul, cu toate, care se pun in magazine, preturile, cu 99, toate sunt cu numarul diavolului“ a spus calugarul in predicile sale.

  Acum, nu stiu ce sa cred, posibil sa aiba dreptate, posibil sa nu, Domnu' stie. Voi ce parere aveti ?

preturi .99

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1127 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: de ce se termina preturile in .99, ce semnifica preturi .99, parintele cleopa de la manstirea ga, de ce sunt preturile ciudate | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar