Acasă » Timp Liber » Cea mai relaxanta melodie
Share

9:46 PM
Cea mai relaxanta melodie

Citeam ieri pe descopera.ro  un articol in care spune care este cea mai relaxanta melodie. Aceasta este Marconi Union- Weightless.

Iata ce spun cei de la descopera.ro :

„Weightless”, o piesă lansată recent de grupul britanic Marconi Union, a fost denumită „cea mai relaxantă melodie din lume”: un studiu ştiinţific desfăşurat la Mindlab Institution în 2011 a analizat efectul ei asupra oamenilor, arătând că ea influenţează ritmul cardiac, tensiunea arterială şi nivelul hormonilor de stres.

Marconi Union a creat melodia, cu durata de 8 minute, în colaborare cu British Academy of Sound Therapy.

Cercetările arată că ea ar reduce frecvenţa bătăilor inimii, tensiunea arterială şi nivelul de cortizol – un hormon steroid secretat de organismul uman ca reacţie la stres; de asemenea, reduce considerabil nivelul de anxietate. 

 

 Iata o lista cu top melodii relaxante:

 

1. Marconi Union - Weightless

 

 2. Airstream - Electra

 3. DJ Shah - Mellomaniac (Chill Out Mix)

 4. Enya - Watermark

 5. Coldplay - Strawberry Swing

 6. Barcelona - Please Don't Go

 7. All Saints - Pure Shores

 8. Adele - Someone Like You

 9. Mozart - Canzonetta Sull'aria

10. Cafe Del Mar - We Can Fly 

Sursa: Descopera.ro

Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante, sau lasati un comentariu.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 911 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: melodii relaxante, cea mai relaxanta melodie, melodia cea mai relaxanta, marconi union weightless | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar