Acasă » Timp Liber » Cum eram noi si cum sunt ei
Share

1:11 PM
Cum eram noi si cum sunt ei

Sa clarificam: noi suntem o generatie mai veche de copii care avem 16-18 ani, iar ei sunt copii de 9-10 ani. 
Zilele trecute faceam o plimbare cu bicicleta si la un moment dat vad un grup de copii de 9-10 ani, bai frate daca ma crezi toti cu tablete si smartphone-uri de ultima generatie. Mai merg inca vreo doi kilometri si pe o strada vad inca o grupa de copii cu aceeasi poveste.Acum copii cand iasa din casa sa se duca la joaca, uita de ce au iesit, si focusul principal este telefonul.
Imi amintesc cand eram eu de varsta lor prin 2006-2007 eu si prietenii mei ne strangeam toti si jucam multe jocuri interesante si atractive, iar nimeni nu avea smartphone sau tablete, deoarece nu prea existau pe atunci, iar daca existau erau scumpe, chair daca aveam, aveam telefoane d-alea caramida, sau in cel mai bun caz telefoane cu clapita, dar cand ieseam la joaca uitam de telefoane, uitam de tot, jocul era cel mai important, erau vremuri frumoase.
Nu spun ca este un lucru rau sa ai smartphone si tableta de ultima generatie, dar cand iesi la joaca, astea lasale acasa, ai timp sa te joci si pe ele. Eu zic ca sunt mai importanti prietenii si e mai distractiv sa te joci cu ei decat pe tableta.

copii si tableta
Ce diferenta intre generatiile mai vechi de copii si generatiile de astazi, daca in 7-8 ani de zile s-au schimbat atatea, ganditi-va cat de repede evolueaza lumea si odata cu ea si tehnologia.
Ma ingrijoreaza putin acest lucru deoarece peste 10-20 de ani, ai sa vezi copii obsedati de tehnologie, care stau toata ziua cu ochii in telefon, tableta,laptop,pc etc.
Ma repet inca odata nu este un lucru rau sa stai sa freci menta pe telefon, dar acest lucru trebuie facut cu proporti si sa stii cand sa o faci si sa nu devii obsedat.
Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante, sau lasati un comentariu.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1267 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: copii din ziua de azi, cum eram noi si cum sunt ei, atasarea copiilor de tehnologie, copii si tableta, copii si smartphone | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
avatar
0
1 gabriel_socea • 10:44 AM, 2014-09-09
ma bucur ca esti de acord cu mine biggrin
ComForm">
avatar